Mobilieji telefonai kenkia spermatozoidams

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Otto 2008-09-22 22:52
Gal vertėtu palyginti, ar konservantai, visokie Exx, ne labiau kenkia visiems galams? Taip, mobilkos duoda patologijų, viena pagrindinių- tai super judrus nikštys, nuo SMS rašymo, yra ir daugiau, tik reikia įsižiūrėti. Dėl radijo bangų, tai jų gauname su kaupu ir iš kitur ir nuo senų senovės. Perkūnijos metu susidaro galingos įvairių dažnių puokštės, o kur dar įvairūs pramonės įrengimai, kompų wirelessai, lėktuvų radarai, lankinis suvirinimas... Neverta iš musės daryti dramblio, mobilkos naudojamos gana seniai ir akivaizdžios katastrofos nėra. Geriau mažiau konservantų dėkim į maisto produktus, gal mažiau sirgsime vėžiu, bent jau diabetu, tai tikrai.
sz520qm 2008-09-24 12:08
O gal tamstai vertėtų pasidomėti, ką kiekvienas Exx reiškia? Dauguma visikai nekenksmingi, todėl ir naudojami. Mano žiniomis, žaibui trenkus susidaro elektros išlydis ir kažkiek Rentgeno spindulių, bet šių spindulių dozė yra nedidelė. Kompų wireless'ai kenkia tiek pat, kiek ir radijo siųstuvai/imtuvai, kurių Tu nepaminėjai. Ir apskritai, apie mobiliuosius telefonus jau seniai buvo daug kalbama ir buvo nežymiai koreliuotų įrodymų, todėl jie ir tiriami.
Otto 2008-09-24 15:06
"O gal tamstai vertėtų pasidomėti, ką kiekvienas Exx reiškia? Dauguma visikai nekenksmingi, todėl ir naudojami." Pasidomėjau ir galiu pasakyti, kad tie, kai kurie "lietuviams nekenksmingi", kitose šalyse yra draudžiami. Katastrofiškai daugėja endokrininių susirgimų būtent dėl kai kurių inhibitorių intensyvaus vartojimo. "Mano žiniomis, žaibui trenkus susidaro elektros išlydis ir kažkiek Rentgeno spindulių, bet šių spindulių dozė yra nedidelė." Trenkiant žaibui, yra išspinduliuojama elektromagnetinių bangų puokštė visuose diapazonuose, tame tarpe ir šviesos ir rentgeno ir UV.. "Kompų wireless'ai kenkia tiek pat, kiek ir radijo siųstuvai/imtuvai, kurių Tu nepaminėjai." Mobilūs telefonai ir yra radijo siųstuvai/imtuvai, apie juos ir kalbame. Jau apie 40 metų žmonės dirba metalo suvirinimo darbus. Elektros lankas taip pat generuoja įvairių dažnių, plataus spektro ir nemažos galios EM bangas, bet ypatingų patologijų nesukelia. Gatvių apšvietimui naudojamos DRL lempos irgi skleidžia ne vien šviesos bangas. Jei imant konkrečius mobilius telefonus, tai visų pamėgtoji Nokia išsiskirdavo savo siųstuvų signalo galia, tik vėliausi modeliai nebeturi šio "privalumo". Šie tyrimai buvo atlikti rusų entuziastų.
Anonymous 2008-09-28 13:05
na tikrai nervintis perdauk nereik . musu aplinkoj yra daugybė chemikalų kurie sukele vėžy ir netik. o y jas nekreikreipem dėmesio. vien iš senų mūsų baldų garuoja formaldehidas kuris netik yra mutagenas bet ir atsiliepe kitoms kartoms
Anonymous 2008-10-03 13:16
na čia daaauug informacijos ,kurią labai norėtų nuslėpti mobiliojo ryšio tiekėjai: reikia įvesti: bioinitiative report
Anonymous 2008-10-03 13:22
o čia galima pasirašyti protesto laišką dėl to kad būtų uždrausta žudyti žmones elektromagnetine radiacija : Protect your healt from Elektromagnetic Radiation