Dr. Leonardas Gorovicas: „kiaulių gripo“ virusą sukūrė pasaulinio lygio farmacininkų kartelis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2009-10-04 20:07
Ne nu isivaizduok, ateina chamas ir isrezia tiesiai sviesiai i akis, kad tavo padarytas darbas yra sudo gabalas. O tu dar jokio mokescio uz tai neimi, ir klausimas: ar tau taip patiktu ? Labai gera mintis parasyta "Dvigubo nulio" parase.
Nightbringer 2009-10-04 23:06
Išsilavines žmogus ir turi kurti tas sąmokslo teorijas antraip neįtikintu, nei pirmoko. O šeip aš sukūriau tą kaulių gripa savo garaže. Atmeskime ir tą fakta, kad jis pats savaime mutuoja, bet dauguma jų atmainų miršta ar yra nepavojingos... Beje, aš dar turiu posta ,,blogio taryboje", o ,,blogio taryba" atsako ateiviams, kurie ištikrųjų valdo žeme per mus. Bet ką aš kalbu, jūs nesugebėsite suvokti tiesos.
Seip 2009-10-04 23:57
Zmogus is prigimties yra egoistas. Jei zmogus saziningas ir doras, tai tik reiskia, kad jis gerai isaukletas. Bet saziningi ir dorus zmones ne kvailiai... Girtis tuo, kad isnauduoji kitus - narcisizmas. Tu gal galvoji, kad nieks neisnaudoja taves savo tikslams? O kad samokslas nera mitas ir taip visi zino, pvz.: Ribentropo-Molotovo paktas.
kionig 2009-10-05 01:37
Permazai fantazijos prieskoniu pridejai - per daug banalu..
PrjctCore 2009-10-05 10:05
man labai patinka kai visi pradeda shaukti SAMOKSLO TEORIJOS !!!! tikrai zhavu. Sutinku - daug zmoniu nepagrystai ir perdetai tiki kai kuriais dalykais - bet lygiai taip pat yra tokiu kurie net neskaite straipsnio vadina visus samokslininkais. taip gal ideja kad visishkai samoningai paskleisti virusa ir galim pavadinti samokslo teorija bet faktu kad jau seniausiai galingosios pasaulio shalys ekspermentuoja su ivairiausiais virusais - nuo gripo iki ebolos ir kuria biologinius ginklus tai faktas. na tarkim "kiauliu gripas" buvo sukurtas labarotorijoje ir nelaimingo atsitiktinumo deka ishsiverzhe i pasauli. kad laboratorinis virusas - tai labai tiketina - paimtas originalus kiauliu gripas sukryzhmintas su paukshchiu gripu ir gautas naujas virusas - viskas super. kas del pelno - tai kazhkaip labai abejotina - pat keliauju po pasauli laaabai daug ir kur tuo metu teko pabuvoti jokios vakcinos niekas nesiule nes jos nebuvo - visuose aerouostose stovejo infraraudonosios kameros ir pastebejus karshchiuojanti keleivi tas buvo uzhdaromas 2 savaitem i ligonine karantinui. ir taip ne vienoj ar dviejuose shalyse - bet kuri labiau ishsivishchiusi shalis taip "gynesi" per pandemijos pandemijos paskelbima buvau tolimosiuose rytuose - ir ne ne jokiuose dzhiunglese ir vienintele agitacija buvo naudoti antigripinius vaistus kaip profilaktika - visokiausius teraflu ir panashiai - niekas net nekalbejo apie jokias vakcinacijas. na jei amerikoj priverstinai skiepija tai chia ju reikalas, kas del "nuodijimo" tai galima ir kitaip nuoditi - nuo pinigu apipurshkimo chemikalais iki vandens telkiniu nuodijimo o daryti skandala su kazhkokiu tais virusu kad pasidaryti bizni irgi nei 5 nei 9. taigi mano ishvada virusas sukurtas zhmogaus - taip paskleistas kad farmacininkai galetu pasipelnyti - ne paskleistas kaip bandomasis silpnai veikianti "prototipas" tikro biologinio ginklo - visai imanoma. kazhkur turejau zhaidimuka nedideli kaip tu esi virusas ir per laika mutuoji taip kad sunaikinti visa pasauli per 100 dienu, reiktu atkesti ir jums parodyti P.S. seniai jau kuriamas budas kaip nuzhudyti zmogu pagal jo DNR - nepatinka juodi paleidai virusa jie ishmire, atsibodo kiniechiai tai pakeitei virusa ir ishzhudei visus siauraakius... ar tai irdi samokslo teorija
Hmz 2009-10-05 11:41
Straipsnyje trūksta esminio dalyko - informacijos, kuo remiasi minėtasis Horowitzas, kokius jis pateikė įrodymus ir pan. Papliurpti prieš kamerą sugeba bet kas, o pateikti įrodymų - toli gražu ne kiekvienas.
meslinukas 2009-10-05 20:41
PrjctCore - tuos "rekomenduojamus" profilaktikai priešvirusinius žmonės pirko kaip pamišę, netgi valstybės buvo nutarusios, ar galvojų kaupti tų priešvirusinių atsargas (bent jau taip per žinias, ir jeigu neklystu, tai ir čia rašė), o žiniasklaida kasdien mums smegenis pudrino, kokia čia "baisi PANDEMIJA!". pelnas nuo tų "vaistukų" tikrai padidėjo žiauriai, o jeigu būtų buvę galima ir toliau šitą propagandą varyti, tai velniai žino iki ko būtume daėję... dabar klausimas - per žinias šitos temos nebegirdime nes žmonėm pabodo ir ne visi pasidavė masiniam nudurnėjimui, ar dėl to, kad kažkas pasakė, kad čia suplanuota viskas? aišku, negaliu pasakyti, kad čia tas žmogelis yra visiškai teisus, reikėtų gal paskaityt kas ten jo angliškai parašyta, turbūt ten yra plačiau... kaip čia jau kažkas rašė, tai mases valdyti yra kur kas lengviau, negu manote. tam tereikia žiniasklaidos arba pinigų arba valdžios. kai turi viską tau kliūčių praktiškai nėra. visa kita padaro bandos jausmas.
PrjctCore 2009-10-06 05:48
meslinukas - per kiekviena paprashchiausio gripo protruki visos farmacijos kompanijos gauna dideli pelna nuo antigripiniu ar profilaktiniu vaistu - ir taip kiekviena pavasari ir kiekviena rudeni. Straipsnis apie tai kad viena korporacija (ar keli asmenys) bando pasidaryti daug pinigu o ne apie tai kaip keli shimtai skirtingu gamintoju pasipelne jei jau kurchiau kazhkoki samoksla priesh zhmonija pasistengchiau kad kitu 99 kunkurentu gaminami vaistai butu neefektyvus priesh mano sukurta virusa ir visi pirktu tik mano produkcija - o pasitenkinti mazhychiu kasneliu viso imanomo pelno - rizikuojant savo kailiu (jei kas netychia atskleistu tiesa) tikrai nepateisintu vargo. zhinai kaip sako - rezultatai turi pateisinti priemones. tuo labiau norint ishtikruju pasipelnyti reiktu prigrusti sandelius savo produkcija visame pasaulyje kad paleidus virusa nereiketu vargti su logistinem problemom kaip ishplatinti savo produkcija kol visuras nedingo.
meslinukas 2009-10-06 16:15
jeigu neklystu, tai niekas ir neveikė to virusiuko. netgi neveiksnius vaistus žmonės pirko, skiepijosi žymiai aktyviau nuo gripo ir pan. o su tom platinimo problemom, matai, dar 1 dalykas yra - paklausa ir pasiūla - nėra, vadinasi galima kelti kainą (pasiūla nepatenkina paklausos). tokiu atveju gali ne tik nepralošti, bet net ir išlošti. be to čia greičiausiai ne tik pelnas figūravo - tie žmonės ir taip gan bagoti yra...
Mitas 2009-11-25 17:02
Pagarba tokiems kaip Dr. Leonardas. Va čia tai ekspertas, matosi, kieno pusėje dirba.
Manvydas 2009-11-25 18:59
Be įrodymų, tai tik galima laikyt šmeižtu. Bet viską kas prieštarauja valdžios skelbiamai "tiesai" išvadinti sąmokslo teorijomis, ir net nepasidomėt tai, yra kvaila. Ne viskas balta ir juoda.O tuo labiau vyriausybė dirba ne žmogui ypač Lietuvos, jie dirba kapitalui, jie gauna už tai pinigus. Kodėl niekas nepavadina LEO LT nešvaraus įkūrimo sąmokslo teorija?