D.Britanijos mokslininkai tiria Ukrainos „supergripą”, nuo kurio jau mirė 189 žmonės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Zeta 2009-11-17 20:21
baisus ne gripas ,bet vakcina nuo jo : http://www.infowars.com/the-goal-of-eve ... sterility/ Vaccine ingredients have been scientifically proven to cause immunotoxicity, neurotoxicity, sterility and cancer.
Sarunas 2009-11-18 11:55
Žabokit nežaboję jūs tą virusą, bet betkada jis gali mutuoti į daug pavojingesnį, kuris gali sukelt sunkų susirgimą, kurio neišgydysi be medikų pagalbos. Bet kada toks gripas ateis tai ligoninėse vietos nebeliks žmonėms... Ne už farmacininkus aš. Jokiais būdais nesakau kad važiuokit kur vakcinos (nes Lietuva jos neturi), nes vakcina bus bejėgė prieš mutavusį virusą. Deja dinozaurai išmirė dėl nežinomų iki šiol priežąsčių. Nesakau kad žmonija išmirs dėl kažkokio gripo, bet virusas visada pavojingas ir klastingas. Ir betkada jis gali smogt taip kad populiaciją apmažins kaip reikiant. Galų gale kaip kad viename straipsnyje buvo rašyta taip vykdoma natūrali atranka žmonijai, nes dabar žmogaus mirštamumas yra mažas ir žmonių populiacija ryškiai viršija Žemės galimybes.
Nerkashis 2009-11-18 16:33
O gal Ukrainiečiai buvo pernelyg apsileidę? Gal nekreipė dėmesio į lengvą peršalimą? Grįžo koks vienas iš užsienio, paslogavo. Po to paslogavo šeimos nariai, po to giminaičiai, po to.... Kur jau kur, bet nesitikėjau kad Lietuvon kiaulių gripas ateis. Gal būt ir ukrainiečiai taip pat galvojo ir gydėsi slogą arbatytėm. Užleido ligą ir štai rezultatas.