Microsoft tiria masinius nusiskundimus dėl KB977165 atnaujinimo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

DJ_LFS 2010-02-16 03:53
va del to windows update visada isjungiu, nes daznai pasekmes nuo instaliuotu updatu buna skaudesnes, negu nuo neinstaliuotu updatu
Arns 2010-02-16 10:29
man dar nė po vieno update, nekilo jokių problemų, nei ant Xp nei ant Vista. Reik tikėtis jog ir nekils
DiretxEB 2010-02-16 11:23
Nu nenezinau, pas mane update'as yra toks idiegtas, pastaruoju metu po atnaujinimo kazkaip, pradejo leciau veikti, bet, viskas kolkas atsistate i vietas ...... Siaip pas mane automatiniai updates yra isjungti delto, kad yra daug paskleista pranesimu, kad per automatini update sistemoje yra spragu, ir ten papuola virusai, siaip geriausia, pas mane daromi atnaujinimai penktadiniais is update.microsoft.com puslapio, ir del to problemu neturiu. Jei papuola lievas update, tai sekancia savaite, gaunu jo pataisyma, arba pati sistema ji isdiegia.... O neatnaujinti windows sistemos ,ypac uz ja sumokejes bapkes, yra nesamone. Kalba tie kurie sedi parsisiunte ta sistema (nes tiems kitaip su ja neina gyventi). Administruoju pas save name tinkla ir zinau ka tai reiskia neatnaujinti savo windows'us su visais niuansais .
enternald 2010-02-17 15:26
Aš puikiai žinau, kad update reikia, bet negelbėja manęs, bandyk nebandęs bsod taip retkarčiais ir iššoka. Klaidos lieka, gal kartais windows defender'i paleidžiu, bet nieko neranda.