„Samsung“ pristato mikrobangų krosnelę „OmniPro“: sumanios maisto gaminimo technologijos užimtiems žmonėms  (0)

„Samsung Electronics Co., Ltd.“, rinkos lyderis ir prizais įvertinamų buitinės elektronikos inovacijų kūrėjas, pranešė apie pribloškiančios mikrobangų krosnelės „OmniPro“ pristatymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įdiegus unikalią jutiklių technologiją, įskaitant išskirtinį naują svorio jutiklį, kuris pirmą kartą įdiegtas „OmniPro“ modelyje, mikrobangų krosnelė pati gali planuoti ir stebėti visą maisto ruošos procesą. Puikiai pritaikyta užimtų vartotojų poreikiams konvekcinė krosnelė „OmniPro“ yra vienas iš „protingiausių“ šiuo metu egzistuojančių maisto gaminimo įrenginių. Kai dauguma mikrobangų krosnelių gali pasiūlyti ribotą gaminimo režimų pasirinkimą, „OmniPro“ maisto mėgėjams siūlo netgi 35 metodus, kurie aprūpins maistu bet kokio skonio vartotoją. Mėgstate steiką su krauju ar gerai iškeptą, daržovės labiau patinka minkštos ar apykietės, „OmniPro“ visada padės pasirinkti tinkamiausią programą. Padėjus maistą įrenginio viduje, „OmniPro“ pasveria ir pasiūlo geriausią gaminimo laiką. Vykstant maisto ruošimui, drėgmės jutiklis nuosekliai tikrina ar patiekalas gaminamas taisyklingai, išlaikant geriausias skonio savybes. „Samsung“ pademonstravo išskirtines konvekcinės krosnelės „OmniPro“ funkcijas „Samsung“ Europos forume, kuris vyko vasario 22 d. Austrijos sostinėje Vienoje. 2010-ųjų naujiena „OmniPro“ – viena iš kompanijos naujų gaminių ir paslaugų rinkinio, kuris buvo pristatytas šiame renginyje. P. Don H. Shin, „Samsung Electronics“ Virtuvės sprendimų padalinio viceprezidentas, pasakė: „Gyvenimas šiuolaikiniame pasaulyje, užimtas gyvenimo būdas ir noras daugiau pasiekti karjeroje kiekvienam iš mūsų palieka labai nedaug laiko pasidžiaugti greitai prabėgančiomis laisvalaikio akimirkomis. Geras maistas visada asocijuojasi su kokybišku gyvenimo būdu, ir daugeliu atvejų tai, ką mes valgome, labai įtakoja mūsų nuotaiką, sveikatą, energiją ir entuziazmą kasdien. „OmniPro“ sukurta tam, kad virtuvėje namuose be rūpesčių būtų ruošiamas skanus ir sveikas maistas.“

Modernus gaminimas, moderni virtuvė

Tai skirta ne tik gurmanams, bet ir tinka tavo asmeniniam gyvenimo būdui. Galima pasirinkti vieną iš kelių skirtingų „OmniPro“ „Premium“ klasės apdailos variantų, kurie derės tavo asmeniniam skoniui ir tiks prie tavo aplinkos: nuo klasikinės baltos ir sidabrinės spalvų iki ypač modernių juodos ir elegantiškos nerūdijančio plieno apdailos. Šioje krosnelėje taip pat įrengtos žemyn atsidarančios durelės, didelis LCD ekranas ir intuityvus „žingsnis po žingsnio“ valdymas. Kompaktiška ir modernaus minimalistinio dizaino, „OmniPro“ aprūpins maistu didelę šeimą, kadangi jos talpa labai įspūdinga – 36 litrai. 

Daug daugiau nei maisto gaminimas

Dar niekada nebuvo taip paprasta atšildyti maistą – „OmniPro“ įrengta sistema „Sensor Defrost“ turi specialų įtaisą, kuris apskaičiuoja atšildymo laiką, kuris priklauso nuo maisto svorio. Tokiu būdu užtikrinama, kad prieš gaminimą maistas visada bus pilnai atšildytas. „Samsung“ patobulino maisto gaminimo procesą, įdiegus  režimą „Keep Warm“ (išlaikyk šiltu), kuris idealiai tinka, kai norima maistą ir indus išlaikyti šiltais prieš padedant ant stalo. 

„Samsung“ pasirūpino visais aspektais, todėl krosnelė greitai ir lengvai išvaloma. Valymo garu funkcija leidžia aptikti ir pašalinti visu maisto pėdsakus, todėl keramika dengtas įrenginio vidus lengvai nušluostomas, ant jo nelieka bakterijų. 

Daugybė priedų

Maisto gaminimo režimus praturtina papildomi priedai: iš nerūdijančio plieno pagamintas „Pro-Steamer“ – stilingas sveiko maisto ruošimo pagalbininkas; „Crusty Plate“ (lėkštė patiekalui su plutele) – puikiai tinka kepti picas, apkepus ir pyragus su įdaru, kadangi šis priedas leidžia tolygiai kaitinti patiekalo viršutinę ir apatinę dalis. 

Pagrindinės gaminio savybės:

„OmniSense“ – maisto ruoša naudojant multisensorių technologiją

•    Sensor Auto Cook (automatinis režimas)

•    Sensor Steam Cook (su garu)

•    Sensor Crusty Cook (su plutele)

•    Sensor Defrost (atšildymas)

Lengva naudoti

•    Interaktyvus tekstinis LCD ekranas

•    Dvigubas įvedimas

•    Žemyn atsidarančios durys ir 36 litrų vidaus talpa

Daug funkcijų

•    Svorio gidas

•    Išlaikyk šiltą

•    Gaminimas ant kvadratinio padėklo

•    Valymas garu

•    Dvigubas išimamas grilis

•    Keramika dengtas vidaus paviršius

•    Daug priedų

Galia ir matmenys

•    Mikrobangų - 900 W/ Grilio - 1500 W/ Konvekcija - 2050 W

•    36 litrų talpa

•    Matmenys WxHxD (mm): 520 x 403 x 453

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: