"Samsung" parodoje "Mobile World Congress" pristato naujus mobiliuosius sprendimus  (0)

"Samsung Electronics Co. Ltd.", pirmaujantis mobiliųjų telefonų gamintojas, parodoje "Mobile World Congress 2010" pristatė eilę naujų mobiliųjų verslo sprendimų, kurie patvirtina reikšmingą kompanijos indėlį formuojant mobiliosios įrangos rinką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

"Samsung" verslui skirti sprendimai sukurti bendradarbiaujant su rinkoje pirmaujančiais partneriais apima tokius svarbiausius mobiliuosius verslo aspektus, kaip "Verslo Email", "Verslo IM", "Saugumas", MDM (Mobiliojo įrengino valdymas), UC (Unifikuoti ryšiai), CRM (Ryšių su klientais valdymas), SFA (Pardavimų automatizavimas), BI (Verslo žinios) ir kitos vertikalios funkcijos.

"Samsung" su svarbiausiais mobiliojo ryšio operatoriais aktyviai svarsto galimybę komercinėje rinkoje įdiegti šiuos sprendimus 2010 m. Tikimasi, kad daugumą verslui skirtų sprendimų, kurie demonstruojami MWC, bus galima įsigyti jau iki 2010-ųjų pabaigos.  „Šiandien parodoje "Mobile World Congress" buvo pristatyti verslui skirti mobilieji sprendimai (Enterprise Mobility Solutions), kurie įtvirtina "Samsung" reikšmingą vaidmenį verslui skirtų mobiliųjų įrenginių rinkoje”, - pasakė WP Hong, "Samsung Electronics" Mobiliųjų komunikacijų padalinio vykdantysis viceprezidentas. „Pirmaujančių verslo partnerių ir pagrindinių operatorių palaikymas, dar kartą patirtino "Samsung" nuostatą sukurti didžiausią įmanomą komfortą biure naudojant išmaniuosius telefonus ir užtikrinant tikrąjį mobilumą be kompromisų.”

"Samsung Enterprise Mobility Offering" apima rinkinį sprendimų ir įrenginių, kurie specialiai skirti tenkinti verslo klientų poreikius. "Samsung" išmanieji telefonai palaiko stipriausius "Microsoft Windows Mobile" verslui skirtus sprendimus, greitai bus pasiūlyti "Android" platformos verslo sprendimai. 2011 m. "Samsung" praplės verslui skirtų sprendimų, kurių pagrindas LiMo ir nuosavo platforma bada. Tokiu būdu verslo klientai bus aprūpinti galimybe rinktis ir būtinu lankstumu. 

Per paskutinius mėnesius "Samsung" žymiai praplėtė savo kanalų palaikymo struktūrą sukurdama pardavimų verslo klientams komandas ir sustiprino bendradarbiavimą su aukščiausio lygio partneriais, įskaitant "Cisco", "Formotus", "Microsoft", "Spring Wireless", "Sybase" ir "Wipro". Artimiausius mėnesius Samsung ir toliau plės bendradarbiavimą su tokiais svarbiais partneriais kaip "Oracle", SAP ir IBM. Sukurti tokie verslui skirti mobilieji sprendimai: 

"Cisco"

•    Parodoje Mobile World Congress, Samsung ir Cisco pristatys kelis bandomuosius sprendimus, kuriuos bus galima įsigyti 2010 m. šis sprendimai padidins mobiliųjų galimybių pasirinkimą, kadangi įdiegti sprendimai skatinantys bendradarbiavimą ir saugumą. 

•    Mobilioji konferencija internete naudojant Cisco WebEx sprendimus – lengviau nei kada nors anksčiau bendrauti WebEx susitikime naudojant unikalias Samsung optimizuotas funkcijas. Vienu paprastu mygtuko spustelėjimu vartotojas gali paskambinti į Cisco WebEx Meeting Center susitikimą ir pradėti šį renginį tiesiogiai iš elektroninio pašto arba kalendoriaus pakvietimo naudojant pasirinktus Samsung išmaniuosius telefonus.

•    Sustiprintas bendradarbiavimas naudojant Cisco Unified Communications – Cisco kompanijos sukurtą mobilųjį UC sprendimą, kuris padeda mobilaus telefono vartotojui skambinti naudojant korporatyvinę infrastruktūrą. Vartotojas aprūpinamas prieiga prie UC funkcijų, įskaitant vizualinį skambutį ir unifikuotas galimybes, kurios kontakto užmezgimo perspektyvą. Šis sprendimas užtikrina kokybiškesnį ryšį ir geresnį mobiliosios veiklos produktyvumą, kadangi vienu metu mažinamos verslo išlaidos mobiliajam ryšiui ir praplečiamas korporatyvinis unifikuotas ryšių tinklas, kuriuo naudojasi Samsung išmaniųjų telefonų vartotojai.

•    Mobilusis saugumas su Cisco Any-Connect Secure Mobility Client – ši klientui skirta programinė įranga leidžia korporatyviniame tinkle naudotis verslui kritiniais dokumentais ir elektroniniu paštu, naudojant kliento programinę įrangą Cisco Any Connect, kuri įdiegta Samsung išmaniuosiuose telefonuose.

"Formotus"

•    Formotus praplečia SharePoint verslo produktyvumą suteikdama galimybę, mobiliąsias verslo priemones „online“ arba „offline“ būdu visų rūšių įrenginiuose, įskaitant naujuosius Samsung telefonus, kuriuose įdiegta Android arba Windows sistema.

•    Formotus mobilioji sistema leidžia naujiesiems Samsung telefonams veikti verslo aplinkoje, kadangi kuriami sprendimai, kuriuos naudojant jutikliniame ekrane fiksuojami parašai, fotonuotraukos ir GPS koordinatės. Visą šią informaciją galima perduoti atgal į biurą tokioje formoje, kuri apima SharePoint ir kompanijos produktus.

•    Greitai susikurk ir akimirksniu įdiek klientų formas neįrašant kodo linijos. Formotus užbaigia projektą per kelias dienas ar savaites, o ne per mėnesius ar metus. Nenustatoma jokių ribojimų Formotus formų naudojimui – mobiliajam pranešimui, lauko paslaugai, apžiūroms, tyrimams, duomenų surinkimui, inventorizacijai, laikui ir išlaidoms, darbo srautų tvirtinimui, mobiliosioms sveikatos apsaugos priemonėms, tavo vardui. 

"Microsoft"

•    Samsung telefonai su Windows įranga užtikrina geriausią` verslui skirtų mobiliųjų sprendimų palaikymą galutiniams vartotojams ir organizacijoms. Telefonuose įdiegiama Microsoft Office Mobile programinė įranga, kuri užtikrina prieigą prie plačiai naudojamų įrankių, įskaitant Office Word, Excel, PowerPoint ir OneNote.

•    Samsung telefonai su Windows įranga leidžia juos naudoti įmonėse be papildomų išlaidų, kadangi kompleksiškai papildoma ir eksploatuojami papildomi trečiųjų šalių sukurti sprendimai.

•    Samsung telefonai su Windows įranga leidžia verslo įmonėms toliau naudoti jau turimas Visual Studio ir .NET vystymo resursus ir serverio infrastruktūrą tam, kad įdiegti savo priemones įrenginiuose su Windows Mobile. Vartotojams suteikiamos naujos galimybės ir sprendžiami nauji verslo uždaviniai. 

•    Samsung telefonai su Windows įranga sukurti, siekiant užtikrinti geriausią integraciją su Microsoft Exchange, taip pat, ir geriausius sprendimus skirtus Microsoft SharePoint, SQL Server, Dynamics ir kitus patalpintus sprendimus, įskaitant Microsoft Hosted Exchange ir BPOS.

"Samsung SDS" – užtikrina konkurencingų mobiliųjų sprendimų rinkinį. Tai apima:

•    Mobile Groupware – elektroninių laiškų siuntimas, kalendoriaus/kontaktų sinchronizavimas, darbo srautų patvirtinimas ir nuotolinio valdymo įrenginių valdymas, palengvinant bendradarbiavimą visur ir visada 

•    Mobile CRM (Customer Relationship Management), SFA (Sales Force Automation) ir Business Intelligence – išlaidas taupantis kritinių verslo priemonių ir verslo procesų, kurių pagrindas yra geriausi šios pramonės šakos komponentai, mobilizavimas. 

•    Lanksčiai diegiami modeliai, kurie apima instaliavimą ir eksploatavimą po antivirusine korporatyvine apsauga, arba prieiga naudojant Samsung valdymo paslaugą Mobile Cloud Center (SMCC)

"Spring Wireless"

•    Spring Wireless sprendimas leidžia verslo įmonėms iš esmės mobilizuoti savo pardavimų pajėgas. Mobilieji išorės sprendimai Spring Wireless organizacijoms suteikia galimybę neribotai prijungti savo mobiliuosius resursus prie korporatyvinių sistemų kartu su reikalinga informacija: visada ir visur, kai tik to prireikia. 

"Sybase"

•    Sybase Afaria – galingiausias, lanksčiausiais ir saugiausias sprendimas, kuris naudojamas valdyti mobiliuosius įrenginius visoje verslo įmonėje. Afaria leidžia supaprastinti visą mobiliąją veiklą, kadangi sukuriama infrastruktūra, kuri valdo ir apsaugo duomenis, įrenginius ir įrankius bet kuriame tinkle, bet kurio dydžio struktūroje. Nepriklausomai nuo to, ar vartotojas naudoja asmeninius įrenginius ar daugiafunkcius specializuotus įrenginius, Afaria užtikrina galimybę valdyti mobiliąją įrangą su visišku konfidencialumu.

"Wipro"

•    Wipro Technologies – pasaulinis paslaugų tiekėjas, kuris teikia technologiškus ir funkcionalius sprendimus verslui įvairiose sferose. 

•    Sprendimas Mobile Claim Adjuster, kurį Wipro demonstruoja parodoje MWC, suteikia galimybę realiuoju laiku turėti prieigą prie gaunamų ieškinių, parsisiųsti informaciją apie nuostolius ir prarastų daiktų nuotraukas ir nuostolių įvertinimo pranešimus. Ši informacija perduodama galutinėms sistemoms, todėl didinamas jų produktyvumas. Pasiūlymas remiasi giliomis Wipro žiniomis apie pasaulinę draudimo rinką ir kompetencija mobiliosiose technologijose. 

•    Wipro puikiai supranta verslo mobilumo perspektyvas ir potencialą, kompanija skiria daug laiko ir resursų, kurdama įvairius plačiai pritaikomus komponentus, sistemas ir sprendimus, įskaitant Mobile Claims Adjuster sprendimą, į kurį daug investavo Wipro CTO biuras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: