„Samsung“ pristatė naują aukščiausios klasės šaldytuvų seriją su LED diodų apšvietimu  (0)

Inspiruota švelnaus poliarinės pašvaistės švytėjimo, buities įrangos gamintoja „Samsung Electronics“ sukūrė naują aukščiausios klasės šaldytuvų seriją „Samsung Sveta“ su „LED Tower“ vidaus apšvietimu, kuris ne tik taupo energiją, bet ir kuria malonią aplinką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elegantiškos apdailos ir pažangių technologijų „Sveta“ šaldytuvas turėtų tapti būtinu stiliumi besidominčių šeimininkų virtuvės atributu. Apatinėje „Sveta“ šaldytuvo durų dalyje įrengtas specialus žydras apšvietimas („Blue Lighting Handle“), kuris leidžia matyti rankeną tamsoje, lengviau surasti reikalingą produktą ir skleidžia švelnią šviesą visoje virtuvės erdvėje. Be to, „Sveta“ šaldytuve įdiegtos naujausios vartotojui draugiškas šaldymo technologijos, tarp kurių – LCD jutiklinis ekranas ir „CoolSelect Zone“™ funkcija, leidžianti tiksliai valdyti šaldytuvo temperatūrą. 

„Populiarėjant maisto ruošimui namuose, virtuvėje praleidžiame vis daugiau laiko – valgome, dirbame, bendraujame su draugais ar šeima. Tai reiškia, kad šaldytuvas turi ne tik nepriekaištingai veikti, bet ir būti malonus akiai. Manau, kad „Samsung Sveta“ užėmė šią laisvą nišą aukščiausios klasės šaldytuvų rinkoje,“ – sakė Miroslavas Ramanavičius, „Samsung“ atstovybės Lietuvoje vadovas.  „Samsung“ supratimu, gaminio dizainas – tai daugiau nei vien techniniai ar estetiniai sprendimai. Todėl kurdama „Sveta“ kompanija papildomai eksperimentavo su šviesos efektais – ypatingai šviesa, kurią šaldytuvas skleidžia aplink save, nes ji keičia gaminio išvaizdą ir kuria erdvės nuotaiką. „Gerai suplanuotas apšvietimas virtuvei suteikia tiek funkcinį, tiek estetinį patrauklumą. Šiandien, kai virtuvėje praleidžiame tiek daug laiko, reikia apšvietimo sistemos iš daugybės tarpusavyje derančių šviesos šaltinių, kurie sukurtų tinkamą aplinką kuo įvairesnei veiklai,“ – apie „Sveta“ idėją pasakojo M. Ramanavičius. 

„Sveta“ šaldytuvo durelėse taip pat įrengtas lietimui jautrus ekranas, kuris suteikia prieigą prie įvairių pažangių funkcijų – temperatūros nustatymo, asmeninio kalendoriaus, žinučių lentos, kurioje galima palikti pranešimą šeimos nariams, ir netgi nuotraukų bibliotekos, kad įsimintinos akimirkos būtų visada šalia.   Iš konkurentų „Samsung Sveta“ išsiskiria plačiu pažangių funkcijų rinkiniu. Pavyzdžiui, šaldytuve yra specialus stalčius su „CoolSelect Zone“ funkcija, kuriame galima nustatyti reikalingą temperatūrą, nepriklausomai nuo to, kokia ji likusioje šaldytuvo dalyje. Jame taip pat yra sulenkiama lentyna, kurioje patogiau laikyti produktus; o įdiegta speciali technologija neleidžia susidaryti šerkšnui ir kondensuotis drėgmei. Visas šias savybes papildo faktas, kad gaminys yra draugiškas aplinkai, nes veikia efektyviau, todėl naudoja mažiau elektros energijos.  „Sveta“ bus galima įsigyti nerūdijančio plieno arba juodo stiklo spalvos. Parduotuvėse šaldytuvas pasirodys gegužės pabaigoje ir kainuos nuo 2.050 iki 3.400 Lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: