Vilniuje - seminaras apie IT inovacijų taikymą šiuolaikiniame versle  (0)

Rytoj, rugsėjo 21 d. Vilniaus viešbutyje „Radisson BLU Hotel Lietuva“ vyks seminaras, kuriame bus aptariamos naujausios verslui skirtos IT inovacijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Renginio dalyviai ne tik išgirs pranešimus apie inovacijų taikymo versle ir viešajame sektoriuje tendencijas, bet ir susipažins su pasaulyje egzistuojančiais pavyzdžiais bei sėkmės istorijomis.

„Žinia, Lietuva yra užsibrėžusi tikslą iki 2020 metų tapti sėkmingai inovacijas kuriančia ir taikančia šalimi. Tai perspektyvi kryptis, nes mokslas ir verslas geriausiai bendradarbiauja būtent inovacijų srityje. Jų tobulinimas ir taikymas versle valstybės mastu skatina konkurencingumą, versle – didesnį produktyvumą, o mokslo srityje – nuolatinę pažangą. Suprantama, kad visų inovacijų lyderė yra informacinių technologijų sritis, todėl šiame seminare visas dėmesys bus skiriama būtent jai“, - sako tarptautinės IT bendrovės „DPA Lietuva“ vadovas Laurynas Truncė.

Informaciniame seminare apsilankys ir taikomuosius IT sprendimus verslui apžvelgs renginio organizatorės kompanijos „Microsoft“ vadovas Vidurio ir Rytų Europos regionui Bryan Bredehoeft. Seminaro metu „DPA Lietuva“ pristatys lietuvaičių sukurtą inovacinę sistemą „ShareSpace“. Ši unikali procesų ir informacijos valdymo sistema sukurta modernaus verslo logikos pagrindu.

Nemokamas informacinis seminaras „SharePoint 2010“ – naujas būdas padidinti įmonės produktyvumą“ vyks Rugsėjo 21 d. Vilniaus viešbutyje „Radisson BLU Hotel Lietuva“, 13 val.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: