„PowerShot A3200 IS“ – lengvai užfiksuosite smagias ir spalvingas nuotraukas  (0)

„Canon“ pristato žavų PowerShot A3200 IS“. Šviesiame ir spalvingame jo korpuse susijungia aukšta vaizdo kokybė ir įvairios meninės funkcijos, todėl fotografija tampa dar lengvesniu ir smagesniu užsiėmimu. Taip pat galima ne tik fiksuoti aukštos raiškos nuotraukas, bet ir pasitelkus optinį stabilizatorių filmuoti 720p raiška.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Fotoaparatas turi vientiso metalo korpusą, užtikrinantį patvarumą ir našumą – ypatumus, kuriais pasižymi visi „Canon“ gaminiai. „PowerShot A3200 IS“ gali būti rožinės, oranžinės, sidabro arba žydros spalvų.

„Canon“ kokybės vaizdas

Najasis modelis užtikrina didelės raiškos vaizdo jutiklio lankstumą: „PowerShot A3200 IS“ vaizdą fiksuoja 14,1 megapikselio raiška. Tokios raiškos pakanka, kad naudotojai išsispausdintų A2 formato plakatus nepraradę nuotraukų kokybės arba apkirptų vaizdus, iš kurių galima sukurti pačias įvairiausias kompozicijas. Fotoaparate įdiegtas naujausias „Canon“ vaizdų apdorojimo procesorius „DIGIC 4“, užtikrinantis spartų veikimą ir puikios kokybės nuotraukas.

Originalus „Canon“ 28 mm plačiakampis objektyvas su 5x optinio priartinimo funkcija leidžia lanksčiai fotografuoti bet kokiomis aplinkybėmis – nesvarbu, ar tai būtų šeimos susibūrimai, atostogos ar vakaro renginiai. Universalusis mastelio keitimo diapazonas į kadrą sutalpins visus asmenis ar leis pritraukti dominantį veidą portretams įamžinti. Integruotas objektyvo poslinkio vaizdo stabilizatorius – neprilygstamas „Canon“ fotoaparatų pranašumas – sumažina fotoaparato judinimo poveikį, dėl kurio prasto apšvietimo sąlygomis arba labai priartinus vaizdą kartais gaunamos neryškios nuotraukos. Ši priemonė leidžia naudotojui užfiksuoti ryškius visos raiškos vaizdus esant vos aštuntadaliui šviesos, kurios reikėtų modeliui be vaizdo stabilizatoriaus.

Puikios nuotraukos iš pirmo karto

„PowerShot A3200 IS“ leidžia paprasčiau išgauti fantastiškas renginių nuotraukas, ypatingas akimirkas ar jaudinančius nuotykius. Įdiegta naujausia „Canon“ režimo „Smart Auto“ versija, kuri pagal veiksnių grupę akimirksniu nustato tinkamą fotografavimo aplinką iš 32 galimų variantų ir automatiškai suderina fotoaparato nuostatas, kad nuotraukos būtų natūralios.

„Smart Auto“ sujungia veidų aptikimo technologiją su naujausia pažangiąja objektų aptikimo technologija, leidžiančia identifikuoti ir užfiksuoti žmones bei kitus aplinkoje judančius objektus. Identifikuojant objektą, nuolatinio AF/AE funkcija užtikrina, kad jis būtų tinkamai sufokusuotas ir eksponuotas iki pat užrakto paspaudimo iki momento pabaigos, kai vaizdas galiausiai įrašomas į atmintinę.

Dėl pažangiųjų funkcijų „i-Contrast“ ir „Smart Flash Exposure“ „Smart Auto“ objektus fiksuoja maksimaliu įmanomu detalumu, neleidžia susidaryti tamsiems šešėliams ir pernelyg šviesioms vaizdo sritims. Be to, judesių aptikimo technologija nustato fotoaparato ar objekto judėjimą ir automatiškai parenka optimalų išlaikymo bei ISO jautrumo derinį, kad gautos nuotraukos būtų ryškios. Net ir sudėtingiausiomis sąlygomis, pavyzdžiui, kai fotografuojami objektai būna ryškiai apšviesti ar šviesos šaltiniai išsidėstę fone , „Smart Auto“ juos vis tiek aptinka ir tinkamai įamžina.

Jei norite  fotografuoti tiesiog nutaikant ir spaudžiant, siūlomas režimas „Easy“, kuris pasyvina daugelį mygtukų ir pašalina iš ekrano piktogramas, kad net mažai patyrę naudotojai užfiksuotų geriausias nuotraukas. Mėgstamas nuotraukas galima lengvai ir greitai peržiūrėti dideliame 230 000 taškų ekrane. „PowerShot A3200 IS“ turi 6,7 cm įstrižainės LCD ekraną su penkiomis šviesumo nuostatomis. Funkcija „Quick Bright“ vienu mygtuko spustelėjimu iškart nustato maksimalų ekrano šviesumą: tai ypač naudinga žiūrint į ekraną lauke, kai skaisčiai šviečia saulė. Be to, ekrane rodomi patarimai ir užuominos pateikia trumpą kiekvienos funkcijos apžvalgą ir padeda naudotojams greitai susipažinti su fotoaparato meniu.

Galinga ir kūrybiška pagalba kiekvienam

720p raiškos filmavimo galimybė – tai papildoma funkcija naudotojams, leidžianti kokybiškai įamžinti ypatingas akimirkas. Vaizdai įrašomi H.264 formatu, leidžiančiu kortelėje sutalpinti daugiau medžiagos nei glaudinant standartiniu MJPEG formatu. Pirmą kartą į naujus „PowerShot“ A serijos modelius įdiegtas „Canon“ dinaminis optinis vaizdo stabilizatorius, kuris sumažina vaizdo drebėjimą, paprastai atsirandantį filmuotojui judant, todėl gaunami ryškesni ir kokybiškesni vaizdo įrašai.

Į abu modelius įdiegti šeši meniniai filtrai, vaizdams suteikiantys naujų perspektyvų. Be miniatiūros, „Fish-eye“, „Super Vivid“ ir plakato efektų, yra du nauji filtrai, naudotojams suteikiantys daugiau galimybių eksperimentuoti. Naujasis žaislinio fotoaparato efektas suteikia vaizdams retrospektyvinį „Pinhole“ fotoaparatų pojūtį, o vienspalviškumo efektas leidžia išgauti nuotaiką kuriančius vaizdus su sepijos, juodais ir baltais bei kitais vienspalviais tonais. Populiarusis „Canon“ miniatiūros efektas gali būti pritaikytas ne tik nuotraukoms, bet ir vaizdo įrašams, filmuojant režimu 1,5, 3 arba 6 k./s. sparta ir sukuriant pagreitintos mažo modelio dinamikos įspūdį.

Naudotojams, kurie nori laisvai derinti vaizdą nedaug išmanydami apie rankines nuostatas, „Live View“ valdymo funkcija leidžia rankiniu būdu keisti bazinius vaizdo nustatymus, pvz., šviesumą, spalvas ar atspalvius ir gauti norimą rezultatą. Kiekviena reguliavimo galimybė tiesiogiai vaizduojama skystųjų kristalų ekrane, taigi galima pasižiūrėti, kaip efektas paveiks kadrą, o tada padaryti nuotrauką.

Siūloma ir daug novatoriškų būdų autoportretams kurti arba pačiam fotografui patekti į kadrą. Funkcija „Smart Shutter“ su veidų aptikimo technologija leidžia naudotojams šypsena, mirktelėjimu arba kadre pasirodžiusiu dar vienu veidu sužadinti užrakto mechanizmą. Naujasis režimas „Discreet“ idealiai tinka fotografuojant ramiose vietose, kur neleidžiama naudoti blykstės, pavyzdžiui, ceremonijų salėse arba muziejuose, – tada automatiškai išjungiami visi fotoaparato garsai, pagalbinė fokusavimo lemputė ir blykstė.

Peržiūrėkite akimirkas fotoaparate ir dalykitės jomis internetu

„PowerShot A3200 IS“ savininkams automatiškai suteikiama narystė „CANON iMAGE GATEWAY“ portale ir 2 GB nemokamos saugios vietos internete, kur jie gali įkelti ir bendrinti mėgstamas nuotraukas ir vaizdo įrašus.

Pagrindinės „PowerShot A3200 IS“ savybės:

14,1 megapikselio jutiklis

28 mm plačiakampis objektyvas su 5x artinimo funkcija

Optinis vaizdo stabilizatorius

6,7 cm LCD ekranas

Režimai „Smart Auto“ ir „Easy“, ekrane rodomos užuominos ir patarimai

720p raiškos vaizdo įrašai su dinaminiu vaizdo stabilizatoriumi

„Live View“ valdymo funkcija ir kūrybiškumo filtrai

Veidų aptikimo ir raudonų akių efekto šalinimo funkcijos

„DIGIC 4“ procesorius

Ličio jonų baterija

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: