„Canon IXUS 310 HS“ – stilius ir jautrumas viename  (0)

„Canon“ pristato nuostabųjį IXUS 310 HS – naujausią IXUS serijos modelį su jutikliniu ekranu neprilygstamame nerūdijančio plieno korpuse, jungiantį geresnes charakteristikas esant silpnam apšvietimui, „Full HD“ raiškos filmavimo funkciją ir rankinius fotografavimo valdiklius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis serijos modelis suprojektuotas naudotojams, kurie pageidauja didesnio našumo ir stiliaus: IXUS 310 HS užtikrina puikią vaizdų kokybę ir platų pažangių funkcijų pasirinkimą, todėl juo lengva išgauti krištolo skaidrumo nuotraukas ir įspūdingus 1080p raiškos vaizdo įrašus.


„Canon HS“ sistema ir šviesus itin plataus kampo objektyvas su optiniu vaizdo stabilizatoriumi leidžia naudotojams ypač kokybiškai užfiksuoti bet kokią aplinką. Patobulintos versijos „Canon“ intuityvioji jutiklinė sąsaja teikia galimybę lengvai kontroliuoti fotografuojamus ir filmuojamus vaizdus, o naujoji speciali filmavimo piktograma leidžia greitai perjungti fotografavimo arba filmavimo režimą. IXUS 310 HS, jungiantis aukščiausios klasės specifikacijas ir išskirtinį IXUS stilių, – puikus kompaktinis fotoaparatas, tinkamas bet kokiai situacijai, ir nesvarbu, ar fotografuosite įspūdingus saulėlydžius atostogų metu, miesto atmosferą naktį ar darysite linksmus draugų portretus per vakaro iškylą.

Neprilygstamos charakteristikos prasto apšvietimo sąlygomis

Papildytam HS sistema, modeliui IXUS 310 HS našumu rinkoje niekas neprilygsta. Didelio jautrumo 12,1 megapikselio CMOS jutiklis kartu su „Canon“ DIGIC 4 vaizdų procesoriumi sudaro HS sistemą ir užtikrina geriausią įmanomą vaizdų kokybę, nes vaizduose bet kokiomis sąlygomis būna kur kas mažiau triukšmo. Dėl išplėsto dinaminio diapazono naudotojai gali išgauti ryškias neišplaukusias nuotraukas prasto apšvietimo sąlygomis be jokios blykstės.

IXUS 310 HS turi originalų „Canon“ 24 mm itin plataus kampo objektyvą su 4,4x optinio artinimo funkcija ir šviesia f/2,0 maksimalia diafragma. Šis objektyvas ne tik leidžia lanksčiau fotografuoti, bet ir naudoti trumpesnį išlaikymą: iš aplinkos jis įleidžia maksimalų kiekį šviesos ir užtikrina geros ekspozicijos natūraliai atrodančius kadrus. Be to, naudotojai kaip jokiu kitu fotoaparatu gali fotografuoti parinkdami mažesnį lauko gylį, taigi gaunami patrauklesni portretai, kūrybiškesnės makrofotografijos. 4 žingsnelių optinis vaizdo stabilizatorius suvienodina pro objektyvo lęšius praeinančią šviesą, taip kompensuodamas drebėjimą ir vaizdo neryškumą, kuris galimas naudojant ilgesnį išlaikymą arba labai priartinus objektą.

HS sistema, f/2,0 objektyvas ir pažangus optinis vaizdo stabilizatorius – tai neprilygstamas derinys, užtikrinantis ryškesnius ir aiškesnius vaizdus bet kokiu, ypač prastu, apšvietimu.

Valdymas pirštų galiukais ir intuityvioji sąsaja

Didelis 8 cm 460 000 taškų raiškos „PureColor II Touch“ LCD ekranas užtikrina puikų kontrastą ir spalvų atkūrimą, o platus apžvalgos kampas leidžia lengvai kadruoti ir peržiūrėti vaizdus. „Canon“ pažangi prisitaikoma jutiklinio ekrano sąsaja siūlo naudotojams nustatyti tinkamą įvairių fotoaparato nuostatų piktogramų išdėstymą. Naudojantis jutiklinio AF funkcija fokusavimo sritį galima nustatyti paprastu palietimu, o jutiklinių veiksmų ir jutiklinio valdymo funkcijos leidžia lengvai ir intuityviai valdyti fotoaparatą paprastais iš anksto nustatytais gestais, kurie naudojami įvairioms funkcijoms, pvz., vaizdų bibliotekai peržvelgti ar nuostatoms ekrane keisti.

„Full HD“ raiškos vaizdo įrašai – tai paprasta

Dėl „Full HD“ raiškos ir stereofoninės funkcijos IXUS 310 HS savininkai gali ypač kokybiškai įamžinti ypatingų akimirkų jaudulį. Filmuojant taip pat galima naudotis optinio artinimo funkcija, o režimas „Smart Auto“, optimizuodamas fotoaparato nuostatas pagal filmavimo sąlygas ir aplinką, įrašant filmuotą medžiagą teikia papildomą pagalbą.

Įtaisytas dinaminis vaizdo stabilizatorius naudotojams leidžia sklandžiau ir stabiliau filmuoti net ir vaikštant ar sėdint judančiame automobilyje.

Naujoji funkcija „Movie Digest“ siūlo pažvelgti į fotografavimo aplinkos „užkulisius“: prieš fotografuojant įrašomos keturios sekundės vaizdo medžiagos, tada visos dienos vaizdo siužetai sujungiami į spontanišką ir linksmą filmuką.


Dabar naudotojai gali filmuoti „iFrame“ formatu, kurio prieš importuojant nereikia perkoduoti, todėl vaizdo medžiagą galima perkelti ir greičiau bei paprasčiau redaguoti. HDMI-CEC suderinamumas, be kita ko, leidžia prijungti fotoaparatą prie raiškiojo televizoriaus ir valdyti jo nuotolinio valdymo pulteliu, taigi patogiau mėgautis užfiksuotais momentais didžiajame ekrane.

Fotografavimas didele sparta

Įtaisytasis CMOS jutiklis leidžia atlikti įvairias didelės spartos fotografavimo funkcijas, kurios siūlo dar daugiau kūrybiško lankstumo. Geriausio vaizdo pasirinkimo funkcija leidžia didele sparta užfiksuoti kadrų seką (iki penkių kadrų), įvertina nuotraukas ir, pasirinkusi geriausią, įrašo į atminties kortelę. Fotografavimo didele sparta režimu IXUS 310 HS gali fotografuoti didelės raiškos kadrus iki o 3,4 k./s sparta, o mažesnės raiškos (3 megapikselių) kadrus – 8,2 k./s sparta. Naktinės aplinkos fotografavimo iš rankų režimas teikia galimybę užfiksuoti kelis tos pačios aplinkos kadrus, sujungti juos į vieną vaizdą ir sukurti geriausią nuotrauką, pasižyminčią mažiausiu įmanomu neryškumu ir geriausia įmanoma ekspozicija.

Be to, į IXUS 310 HS įdiegtas labai sulėtinto judesio filmavimo režimas, kuriuo naudotojai gali filmuoti dinamišką veiksmą (pvz., sporto renginį) VGA raiška 120 k./s sparta arba 320 x 240 kadrą – 240 k./s sparta. Peržiūrint nufilmuotą vaizdą 30 k./s dažniu galima analizuoti judesį kaip golfo kamuoliuko eigą arba dinamiškam veiksmui suteikti įtampos ir aktualumo pojūtį.

Valdymas ir kūrybiškumas

Pažangesni naudotojai įvertins galimybę valdyti diafragmą arba išlaikymą atitinkamai „Av“ ir „Tv“ režimais, o paprastumą mėgstantys naudotojai mėgausis naujausiu „Smart Auto“ režimu, kuris gali aptikti iki 32 aplinkos tipų ir fiksuoti gerai eksponuotus vaizdus be būtinybės rankiniu būdu keisti fotoaparato nuostatas. Dėl naujos pažangios objektų aptikimo technologijos fotoaparatas aptinka ir seka net ir sunkiai įsivaizduojamu greičiu lekiančius objektus, o nuolatinio AF/AE funkcija užtikrina tinkamą tokių objektų fokusuotę ir ekspoziciją iki pat fotografavimo momento.

Naudotojams, pageidaujantiems eksperimentuoti su nuotraukomis, siūlomi šeši kūrybiško fotografavimo režimai, teikiantys lankstumo laisvę kurti įvairius efektus. Be „Fish-eye“, „Super Vivid“ ir plakato efektų, siūlomas naujasis žaislinio fotoaparato efektas, kuris vaizdui suteikia retro „Pinhole“ tipo fotoaparatu padarytų nuotraukų pojūčių, o vienos spalvos efektas nuotraukose sukuria nuotaiką sepijos, baltos ir juodos ar kitu vienspalviu tonu.

Populiarusis „Canon“ miniatiūros efektas gali būti pritaikytas ne tik nuotraukoms, bet ir vaizdo įrašams, fiksuojant vaizdą filmavimo režimu 1,5, 3 arba 6 k./s. sparta ir sukuriant pagreitintos mažo modelio dinamikos įspūdį. Fotografuojant galima nuotrauką kadruoti pagal pasirinktą pageidaujamą kraštinių santykį, t. y. 3:2, 4:3, 1:1 arba 16:9, ir sukurti pageidaujamą efektą nuo pat pradžių.

Funkcija „Smart Shutter“, fotografui leidžianti lengvai pačiam patekti į kadrą, teikia dar daugiau lankstumo. Dėl veidų aptikimo technologijos užraktas suveikia sužadintas mirktelėjimo, šypsenos arba kadre atsiradusio nauju veido.

Dalykitės savo istorijomis naudodamiesi CANON iMAGE GATEWAY

IXUS 310 HS naudotojai gali prisijungti prie CANON iMAGE GATEWAY – internetinės sistemos, leidžiančios bendrinti nuotraukas ir vaizdo įrašus. Iki 2 GB asmeninės atminties naudotojams teikia galimybę laikyti šimtus aukštos kokybės vaizdų. Svetainę galima naršyti ir mobiliaisiais įrenginiais, taigi draugai ir šeimos nariai jūsų sukurtą turinį galės peržiūrėti kelyje.

Pagrindinės IXUS 310 HS savybės:

  • HS sistema (12,1 megapikselio)
  • f/2,0, 24 mm, 4,4x artinantis objektyvas su optiniu vaizdo stabilizatoriumi
  • Nerūdijančio plieno korpusas
  • 8,0 cm „PureColor II Touch“ LCD ekranas
  • „Full HD“ raiška, galimybė naudoti optinį artinimą Dinaminis vaizdų stabilizatorius
  • „Smart Auto“ (32 aplinkos tipai)
  • Fotografavimas didele sparta ir labai sulėtinto judesio filmavimo režimas
  • „Movie Digest“
  • „iFrame“ formato vaizdo įrašai
  • Kūrybiški režimai ir rankinis valdymas
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: