Pirmasis IT idėjų aukcionas skatins jaunuosius informatikus tobulėti  (0)

Pirmą kartą Lietuvoje organizuojamas informacinių technologijų (IT) idėjų aukcionas, kuriame informatikos studentai iš šalies aukštųjų mokyklų galės siūlyti savo sukurtus, unikalius IT sprendimus arba programas, o geriausieji iš jų bus apdovanoti piniginėmis premijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šio projekto tikslas – paskatinti gabius IT srityje jaunus žmones tobulėti ir suteikti jiems galimybę savo sumanymus įgyvendinti praktiškai. Aukcioną rengia intelektualius IT sprendimus diegianti įmonė „Blue Bridge“, bendradarbiaudama su Lietuvos universitetais.

„Net ir užsienio šalių ekspertai pripažįsta, kad Lietuvos IT specialistų pasirengimas yra itin aukšto lygio. Tačiau jauniems žmonėms, ateityje sieksiantiems karjeros informacinių technologijų srityje, labai svarbu ne tik teorinės žinios, bet ir praktika. Todėl mes nusprendėme surengti idėjų aukcioną, kuris leistų jaunajai Lietuvos IT kartai kryptingai tobulėti“, – teigia Zbignev Gulbinovič, bendrovės „Blue Bridge“ generalinis direktorius.  

IT idėjų aukcione gali dalyvauti visų Lietuvos universitetų informatikos specialybės antrų-ketvirtų kursų studentai. Jiems tereikia iki šių metų birželio 1 dienos pateikti savo sukurtą IT programą ar sprendimą bei detalų jo aprašymą pagal „Blue Bridge“ suformuluotas užduotis. Aukcionui siūloma programa arba sprendimas turi būti originalus ir skirtas pagelbėti verslo įmonėms bei organizacijoms dirbti efektyviau.  

„Dažnai pasitaiko taip, kad apie geras idėjas ar talentingus jaunuolius niekas tiesiog nesužino, nes jie neturi galimybių savo sumanymus realizuoti realioje verslo aplinkoje. Šiuo projektu mes siekiame suteikti tokią progą, todėl skatiname visus šalies informatikos studentus aktyviai jame dalyvauti“, – teigia Z. Gulbinovič.  IT idėjų aukciono nugalėtojai pretenduos ne tik į pinigines premijas – geriausiai pasirodžiusiam dalyviui bus suteikta galimybė dirbti kompanijoje „Blue Bridge“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: