"Organic Way" parodoje „Sveikatos dienos 2010“  (0)

Parodoje „Sveikatos dienos 2010“ "Organic Way" pristatys pažangiausią ir perspektyviausią naujovę moteriškos higienos priemonių srityje – menstruacinę taurelę "The DivaCup".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

"The DivaCup" yra apdovanojimus pelniusi ir perversmą moteriškos higienos srityje sukėlusi tamponų bei įklotų alternatyva, šiuo metu dažniausiai moterų pasirenkama visame pasaulyje. "Organic Way" yra oficialus "The DivaCup" atstovas Lietuvoje ir žada platinti šią taurelę savo el. parduotuvėje www.organicway.lt, ekologiškų produktų parduotuvėse bei vaistinėse.

"Organic Way" kviečia visus į savo organizuojamą seminarą parodoje, kuris įvyks balandžio 24 d. 14 val. Seminaro tema: „Pažangios ir perspektyvios naujovės moteriškų higienos priemonių srityje“. Jo metu įmonės direktorė Vita Bajorienė trumpai bus pristatys "Organic Way" veiklą, aptars įprastų moteriškos higienos priemonių žalą sveikatai ir gamtai bei pristatys "The DivaCup" - pažangiausią ir perspektyviausią tamponų bei įklotų alternatyvą.

"Organic Way" taip pat kviečia visas parodos lankytojas apsilankyti prie savo stendo. Čia moterys ir merginos galės išsamiai susipažinti su šiuo unikaliu produktu, jį pamatyti, apžiūrėti ir įsigyti. Parodoje lankytojoms bus suteikta išskirtinė galimybė įsigyti "The DivaCup" už žemesnę nei įprasta kainą bei kiekvienos pirkėjos lauks maloni dovanėlė. "Organic Way" prie stendo taip pat pristatys ir kitas moteriškos higienos priemones, kurias parodos lankytojos galės įsigyti pigiau.

Be to, visas tris parodos dienas prie "Organic Way" stendo vyks loterija, kurios metu parodos lankytojos, užpildžiusios nedidelę anketėlę, galės laimėti "The DivaCup" menstruacinę taurelę. Balandžio 25 d. 16 val. burtų keliu bus išsiaiškintos 3 laimėtojos, kurios apie prizą bus informuotos el. paštu ar telefonu bei paskelbtos svetainėje www.organicway.lt. Daugiau informacijos apie renginį www.organicway.lt, www.expo.lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: