"HP ePrint" – internetinis spausdinimas (Video)  (0)

Naujas galimybes kuriančią spausdintuvų funkciją pristato HP vaizdo ir spausdinimo grupės produktų vadybininkė Baltijos šalyse Liivi Joasoon.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiausia pasaulyje technologijų kompanija “Hewlett-Packard” (HP) pristatė trūkstamą grandį šiuolaikiniame vis mobilesnių technologijų pasaulyje. HP internetinio spausdinimo funkcijos “ePrint” pagalba galima spausdinti iš bet kur ir bet kada vien mobilaus įrenginio pagalba. Išlaisvindama vartotojus nuo būtinybės prijungti spausdintuvą prie konkretaus įrenginio, bendrovė HP sukūrė neišsemiamas galimybes šiuolaikiniams mobiliesiems biurams ir mobiliesiems vartotojams.

HP “ePrint” funkcija leidžia vartotojams bei verslo įmonėms spausdinimą pritaikyti prie savo gyvenimo būdo. Spausdinimo užduotis – elektroninis laiškas, darbo dokumentas ar fotografija – tiesiogiai į “ePrint” funkciją palaikantį spausdintuvą gali būti siunčiama iš įvairių įrenginių – “Apple iPad”, išmaniųjų telefonų “iPhone”, “BlackBerry” arba kitų, asmeninio ar darbo kompiuterio.

“HP “ePrint” įdiegti ir naudoti labai paprasta, - sakė HP vaizdo ir spausdinimo grupės produktų vadybininkė Baltijos šalyse Liivi Joasoon. – Nereikia spausdintuvo instaliuoti kompiuteryje. Tereikia išsiųsti elektroninį laišką iš bet kurio įrenginio, kuris yra pakankamai išmanus, kad gebėtų išsiųsti elektroninius laiškus. Tai taip pat paprasta, kaip nusiųsti elektroninį laišką savo draugui.”

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: