Vasaros atostogos: kur geriausia keliauti?  ()

Šiltėjant orams ir artėjant vasarai, dažnai kyla noras kur nors išvykti ir atsipalaiduoti. Jeigu dar nesuplanavote ar neįsigijote kelionės vasarai, ne bėda, nes išvykti atostogų galima ir paskutinę minutę. Tad šiame straipsnyje pasidalinsime keliomis kryptimis, kurios gali būti idealus pasirinkimas vasaros atostogoms dviese su mylimuoju ar šeima.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turkija

Turkijos turtingas istorinis ir kultūrinis paveldas, nuostabi geografija bei gardūs kulinarijos šedevrai vilioja turistus iš visų pasaulio šalių. Priklausomai nuo šalies kurorti, birželio, liepos ir rugpjūčio mėnesiais oro temperatūra gali svyruoti nuo 25 iki 35 laipsnių šilumos. Palankiausias mėnuo atostogauti Turkijoje su vaikais yra birželis, o mėgstantiems kaitintis saulėje ir maudytis – liepa, rugpjūtis. Pastarieji mėnesiai yra patys kaitriausi, tačiau leidžia pasiekti norimą įdegį ar atsipalaiduoti viešbučio baseine ar paplūdimyje.

Kreta

Pati didžiausia Graikijos sala garsėja ypatingu svetingumu, puikia infrastruktūra ir, žinoma, puikiu oru, gražia gamta bei nuostabiais paplūdimiais. Vasaros sezonu oro temperatūra gali pakilti iki 35 laipsnių, tačiau saloje kiekvieną dieną pučia stiprūs vėjai, kurie yra tikra atgaiva. Galvodami, kur geriausia apsistoti Kretoje, atminkite, kad salos pietinėje pusėje yra daugiau saulės ir mažiau kritulių nei šiaurinėje pusėje. Tad planuojantiems atostogas su vaikais, rekomenduojama rinktis šiaurinę pusę, o saulės vonių mėgėjams – pietinę salos pusę.

Kroatija

[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 55€ už akumuliatorinį „Geevorks“ pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
3314 3

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kroatija žavi ne tik turtinga kultūra, istorija, bet ir nuostabia gamta, kuri nepalieka abejingų. Pietinė šalies dalis yra nusėta nuostabių salelių, iš kurių dalis yra nepaliestos žmogaus, o kita dalis – pritaikytos keliautojams ir apipintos legendomis. Kadangi Kroatija yra keliose klimato zonose, šiaurinė dalis yra itin žalia, o pietinėje dalyje vyrauja šiltesni ir labiau saulėti orai. Vasarą oro temperatūra gali būti 25–38 laipsniai šilumos. Šilčiausia mėnuo yra rugpjūtis, todėl norint keliauti su vaikais, patariama ieškoti atostogų pasiūlymų birželio mėnesiui.

 

Tai vienos iš atostogų krypčių, galinčių pasiūlyti ne tik komfortišką poilsį viešbučių teritorijoje, bet ir nuostabius kraštovaizdžius, palankų klimatą. Ieškodami tinkamiausios atostogų krypties, atsižvelkite į asmeninius ir kartu keliaujančių asmenų poreikius. Vis dėlto, jeigu sunku išsirinkti ar norite pasitikslinti su kelionių ekspertais, kreipkitės į patikimą kelionių agentūra. Daugiau sužinoti apie vieną tokių agentūrų ir įsigyti optimaliausio kainos ir kokybės santykio kelionių pasiūlymą galite paspaudę ant šios nuorodos: http://labaspasauli.lt/.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: