„Logitech“ ir „Intel“ bendro darbo rezultatas – iš laidų pančių išlaisvinta muzika  (0)

Bendrovė „Logitech“ savo garso produktų spektrą papildė nauju belaidžiu adapteriu „Logitech Wireless Speaker Adapter“, skirtu nešiojamiems kompiuteriams su „Intel Wi-Di“ technologija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Namuose naudojamą muzikos grotuvą paversti belaide garso sistema dar niekada nebuvo taip paprasta – „Logitech“ pristatė adapterį „Logitech Wireless Speaker Adapter“, skirtą įrenginiams su „Intel Wi-Di“ (angl. Wireless Display) technologija. Technologija „Wi-Di“ suteikia galimybę akimirksniu perduoti garso signalą iš nešiojamojo kompiuterio į pasirinktus garsiakalbius ar muzikos sistemą per belaidį tinklo ryšį „Wi-Fi“. Daugelis didžiųjų nešiojamųjų kompiuterių gamintojų šią technologiją šiuo metu diegia į naujausius savo gaminius.

„Bendrovės „Intel“ technologija „Wi-Di“ tampa belaidžio garso nešiojamuosiuose kompiuteriuose standartu, – sako „Logitech“ audio verslo padalinio viceprezidentas ir vadovas Markas Schneideris. – Pasinaudoję „Wi-Di“ technologijos pranašumais ir jai pritaikytu adapteriu „Logitech Wireless Speaker Adapter“, nuo šiol nesunkiai padidinsite interneto radijo „Pandora“ ar „YouTube“ klipo garsą. Tam kuo puikiausiai tiks jau turima garso sistema“.

Naujasis „Logitech“ adapteris, naudodamas belaidžio ryšio technologiją „Wi-Di“, priima garso signalą iš šią technologiją palaikančio nešiojamojo kompiuterio ir jį perduoda į prijungtus garsiakalbius. Taip galima mėgautis kur kas stipresniu ir kokybiškesniu garsu, be to, tuo pačiu metu išsaugoti svarbiausią nešiojamojo kompiuterio funkciją – jo mobilumą.

„Logitech“ užima pasaulinio lyderio pozicijas kompiuteriams skirtų garsiakalbių segmente, todėl yra būtent ta bendrovė, kuri gali geriausiai perteikti ir „Wi-Di“ technologijos pranašumus, – teigia „Logitech“ audio verslo padalinio direktorius produktų rinkodarai Benas Gibsonas. – „Wi-Di“ technologija šiuo metu jau yra aprūpinti per penkiasdešimt tokių gamintojų kaip HP, „Dell“ ar „Sony“ nešiojamųjų kompiuterių modelių, kurių savininkams naujasis „Logitech“ adapteris suteiks unikalią galimybę vidutiniškus kompiuterio garsiakalbius pakeisti į šį tą įspūdingesnio“.

Konfigūruoti ir naudoti „Intel Wi-Di“ technologiją yra itin paprasta – tam nereikia įvesti jokių slaptažodžių. Užtenka prijungti „Logitech“ adapterį prie muzikos sistemos naudojantis RCA ar 3,5 mm garso jungtimis, o nešiojamasis kompiuteris su įjungtu „Wi-Di“ ryšiu automatiškai suras reikiamus garsiakalbius.

Kartu su „Wi-Di“ technologija paremtu adapteriu „Logitech“ pristatė garso sprendimą, skirtą išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, kurie naudoja „Bluetooth“ ryšį. Jiems skirtas adapteris „Logitech Wireless Speaker Adapter“ taip pat leidžia klausytis muzikos per savo mėgstamus garsiakalbius be laidų – garso signalams perduoti naudojamas belaidis „Bluetooth“ ryšys, o adapteris prie garsiakalbių jungiamas RCA ar 3,5 mm garso jungtimis.

Abu naujieji „Logitech“ adapteriai yra itin nedideli, todėl juos galima nesunkiai paslėpti bet kokioje namų erdvėje – svetainėje, miegamajame ar virtuvėje.

Adapteris „Logitech Wireless Speaker Adapter“, skirtas nešiojamiesiems kompiuteriams su „Intel Wi-Di“ technologija, ir adapteris „Logitech Wireless Speaker Adapter“ audio įrenginiams su „Bluetooth“ ryšiu Europoje pasirodys gegužės mėnesį, jų rekomenduojama pardavimo kaina sieks apie 100 litų (30 eurų).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: