„LG Optimus Black“ atgaivins legendinio menininko Keitho Haringo stilių  (1)

„LG Electronics“ pristato lengviausią ir ploniausią pasaulyje – 109 g ir 6 mm pločio – išmanųjį telefoną „LG Optimus Black“ (P970). Naujasis telefonas išsiskirs moderniu ir stilingu dizainu, sukurtu bendradarbiaujant su legendinio gatvės meno atstovo Keitho Haringo fondu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Meno ekspertų ir mėgėjų pripažinimą visame pasaulyje Keith Haring pelnė energingais, spalvingais gatvės piešiniais. Menininko kūryboje vyravusį šūkį „joie de vivre“ siekiame perteikti ir naujojo telefono dizaine“, – sako Jong-seok Park, „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

Modernus naujojo „LG Optikus Black“ dizainas sukurtas remiantis dviem Keitho Haringo darbais – glotnios ir lygios telefono formos išryškinamos sodriomis telefono korpuso spalvomis. Tai jau antras kartas, kai LG bendradarbiauja su Keitho Haringo fondu – 2008 m. menininko darbai panaudoti kuriant telefonų „LG KF600“ ir „LG KF700“ dizainą.

„Malonu pratęsti bendradarbiavimą su „LG Electronics“. Įprasmindami Keitho Haringo darbus mobiliųjų telefonų dizaine, prisidedame prie menininko tikslo skleisti jo darbus visuomenėje, siekiant panaikinti barjerus egzistuojančius tarp meno bendruomenės ir paprasto žmogaus“, – sako Julia Gruen, „Keith Haring fondo vykdomoji direktorė.

„LG Optimus Black“ išsiskirs itin ryškiu, efektyviai energiją naudojančiu NOVA ekranu – jis išliks ryškus bet kokiomis apšvietimo sąlygomis ir sunaudos 50 proc. mažiau energijos lyginant su tradiciniais skystųjų kristalų ekranais. Patogi vartotojo sąsaja leis lengvai ir greitai naršyti internete, naudotis pamėgtomis funkcijomis. Nuo aplinkos ar fizinių trukdžių apsaugota antena užtikrins garso, o 2 megapikselių priekinė kamera – nuotraukų ir vaizdo įrašų kokybę telefone. Pristatytas su „Android 2.2“ operacine sistema, „LG Optimus Black“ suteiks galimybę atnaujinti ją ir įdiegiant „Android 2.3“ versija.

„LG Optimus Black“ bus pristatytas kitą savaitę vyksiančiame pasauliniame mobiliųjų technologijų kongrese „Mobile World Congress“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)