"Euronics" inkile – pirmosios viešnios  (3)

Prieš savaitę Kaune iškeltas inkilas su interneto kamera sulaukė ir pirmųjų viešnių. Visą penktadienio rytą snapus į jį kaišiojo zylių porelė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savaitgalį inkilų kėlimo akcijoje dalyvavęs Vytėnų girininkijos girininko pavaduotojas Saulius Žvinys buvo teisus sakydamas, kad „Euronics“ inkilas greičiausiai patrauks zylių dėmesį. „Žmonės susidomėję seka gyvenimą inkile. Kai kurie net skambina į mūsų informacijos liniją ir klausia ar dar nepražiopsojo naujakurių, - šypsosi buitinės technikos ir elektronikos „Euronics“ vadovas Petras Čepkauskas. – Tuo tarpu „Euronics“ darbuotojai jau lažinasi, kas apsigyvens inkile. Vieni sako, jog tai bus zylės, kitiems atrodo, kad namelis medyje patrauks musinukių dėmesį“.

Įvykius inkile galima sekti kiaurą parą. Jame įmontuota kamera turi šilumai jautrius daviklius, tad vaizdus iš paukščių būsto galima matyti net ir sutemus. Vaizdas taip pat įrašinėjamas. Įdomesnius momentus puslapio administratoriai taip pat patalpins „Euronics“ svetainėje.

Ar pasirinks zylių šeimynėlė „Euronics“ inkilą savo naujaisiais namais? Stebėti įvykius inkile nuolat galima adresu www.euronics.lt

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: