„IKI Minskas“ tapo moderniausia prekybos tinklo parduotuve  (0)

Po trijų savaičių atnaujinimo darbų veiklą atnaujina viena pirmųjų prekybos tinklo IKI parduotuvių Lietuvoje - „IKI Minskas“. Po rekonstrukcijos vilniečių ypač pamėgta parduotuvė pakvies pirkėjus į visiškai naują, modernesnę ir jaukesnę aplinką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„IKI Minskas” yra viena ilgiausiai veikiančių ir žinomiausių IKI parduotuvių Lietuvoje, todėl nenuostabu, kad sukūrę visiškai naują modernios parduotuvės modelį, pirmiausiai pristatome jį būtent šioje parduotuvėje”, – sakė IKI generalinis direktorius Marcelis Harasztis. Pasak jo, investicijos į parduotuvės interjero ir įrangos atnaujinimą siekė daugiau nei 4 mln. Lt. Po atnaujinimo padidėjo parduotuvės prekybos salės plotas, sukurtas visiškai naujas interjeras, padidintas asortimentas ir patobulintas prekių išdėstymas bei įkurta IKI virėjo Lino Samėno krautuvėlė – joje pirkėjai ras išskirtinių kulinarijos gaminių. Antrame aukšte įkurta nauja papildomų parduotuvių ir paslaugų įmonių erdvė.

IKI modernizuoja ir kitas parduotuves. Po savaitės duris atvers restauruota IKI parduotuvė Alytuje. Šiemet iš viso IKI planuoja restauruoti 15 ir atidaryti naujas 9 parduotuves. Iki metų pabaigos IKI savo tinklą planuoja išplėsti iki 230 parduotuvių. Šiuo metu prekybos tinklas valdo 117 IKI, 20 IKIUKŲ ir 87 CENTO parduotuves.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: