TomTom – saugiam ir kultūringam vairavimui  (0)

TomTom pristato naujausias funkcijas: Active Driver Feedback ir WEBFLEET OptiDrive™, kurių tikslas – užtikrinti dar didesnį saugumą vairuotojams kelyje bei pateikti jiems visą informaciją apie jų vairavimo ypatumus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ataskaita apie vairavimą (Active Driver Feedback) pateikia informaciją čia ir dabar apie tai, kas vyksta kelyje - taip atkreipiamas vairuotojų dėmesį į jų pačių vairavimo stilių bei kultūrą. WEBFLEET OptiDrive™ skatina saugesnį ir „žalesnį“ vairavimą. "Mes tikime, kad labiau įtraukiant vairuotojus bei teikiant jiems ataskaitą apie jų vairavimą realiuoju laiku, privers juos dar labiau susimąstyti apie saugų eismą“ – sako Thomas Schmidt, TomTom verslo sprendimų direktorius.

Abi naujosios funkcijos priverčia atkreipti dėmesį į degalų suvartojimą, vairavimo stilių, greitį bei prastovą. Šios funkcijos yra:

  • Degalų sunaudojimo rodikliai, pateikiami navigatoriaus ekrane;

  • Vairuotojo informavimas realiuoju laiku apie greičio viršijimą, grubius, nesaugius judesius kelyje, stabdymą.

  • Eco-statistikos meniu, pateikiantis vairuotojui ataskaitą apie jo vairavimą po kelionės. Taip pat – galimybė peržiūrėti dienos ar savaitės ataskaitą.

WEBFLEET OptiDrive™ pateikia nesudėtingas ataskaitas bei apibendrintą informaciją grafikuose. The OptiDrive indikatorius yra atvaizduojamas atskiroje ekrano meniu juostelėje, kur rodomas (pasirinktinai) greitis, degalų naudojimas, vairavimo stilius, bei informacija apie tuščią variklio darbą.

Papildoma informacija

Naujosios funkcijos - Active Driver Feedback ir WEBFLEET OptiDrive Europos rinką pasieks antrąjį 2011 metų ketvirtį. Tai dalis įgyvendinamo WORKsmart™ projekto. Būtina prisiregistruoti prie TomTom WEBFLEET. Funkcionalumas priklauso nuo pasirinkto navigatoriaus tipo:

  • Active Driver Feedback reikalingas TomTom PRO navigatorius

  • Greito stabdymo vairavimo stiliaus ar prastovos rodikliams pateikti TomTom LINK 300/310 navigatorius

  • Degalų sunaudojimo ataskaitą galima stebėti naudojant TomTom ecoPLUS™

  • Greičio pokyčius galima stebėti naudojant PRO navigatorių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: