IT level, UAB pradeda organizuoti mokymus ir seminarus  (2)

IT level, UAB žinoma kaip internetinių technologijų įmonė, nuo šiol pradeda naują veiklą - mokymų ir seminarų organizavimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mokymų ir seminarų kryptį pasirinkome, nes puikiai suprantame jų naudą žmonėms norintiems tobulėti savarankiškai, norintiems būti vienų žingsniu toliau už kitus. Jau seniai lankausi seminaruose ir mokymuose įvairiomis temomis ir asmeniškai tvirtinu, kad tai naudinga. Seminarų poreikio padidėjimą lėmė per krizę netekusių darbo ir pradėjusių galvoti apie savo verslą žmonių skaičius. Taip pat prie to prisidėjo ir partneriai iš Estijos ir Latvijos, kurie mus pastūmėjo imtis šios veiklos.“, – sako įmonės direktorius Vaidas Šukys.

Rinkoje pakankamai mokymų ir seminarų, bet mūsų planuose išskirtiniai seminarai neeilinėmis temomis. Tokie, kokiais rinka neperpildyta. Turime numatę pirmąjį seminarą, labai įdomia tema „Fenotipologija”. Tai patentuota technologija, skirta nustatyti žmogaus prigimčiai pagal jo išvaizdą, išorinius bruožus. Iki šiol ši technologija neturi analogų pasaulyje. Tai yra pats efektyviausias būdas greitai atpažinti, atskleisti žmogaus charakterio ypatybes, prognozuoti jo elgesį tam tikrose situacijose. Fenotipologijos dėka galėsite per keletą minučių pamatyti žmoguje daugelį dalykų, kurių nežino nei jis pats, nei jo artimieji. Žinias įgytas mokymo metu Jūs galėsite veiksmingai panaudoti kasdieniniame darbe, rinkdamiesi verslo partnerį, pasirenkant personalą, bendraujant su klientais.

Pirmasis toks seminaras organizuojamas Panevėžyje 2011 m. birželio 09-11 d. Pirmųjų norinčių išklausyti šį seminarą registracijų laukiame jau dabar. Seminaras bus vedamas rusų kalba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: