Pasirodė rožinės spalvos „NOKIA N8” modelis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Alyvuoge 2011-05-02 17:54
Nu tokia magenda spalva tai man nelabai...
TomasS 2011-05-02 19:54
O tai kaip su šito telefono palaikymu? Nors „Nokia Lietuva“ dar prieš kelias savaites žadėjo, kad „ojojoj, palaikysim palaikysim, patikėkit“, bet jau praėjusią savaitę visą Symbian palaikymą atidavė Accenture. Tas, kas sukasi IT srityje, žino, kad Accenture pasižymi labai gerai parduodančiais konsultantais ir labai prastais praktiniais paprastų darbuotojų rezultatais... (didžiąją dalį palaikymo darys tikrai ne konsultantai). Tokiam kontekste Symbian naudojančių telefonų pirkimas neatrodo protingas žingsnis... Nokia vis negali apsispręsti, ir, kas blogiausia, meluoja, išsisukinėja ir pučia dūmus... Nieko gero tai nežada. Elopas (Microsoft trojanas Nokijos fotelyje) sako, kad jie galvoja, kaip čia padarius kažką „WOW“ ir tik tada tai išleis... Kad tik nesigautų kaip tam vėžliukui su slidėm vasarą... O gal niekam ir nereikia, kad Nokiai gerai sektųsi... tada būtų pigiau ją nusipirkti... kas gi čia toks galėtų tą padaryti?
Alyvuoge 2011-05-02 20:48
Microsoftui naudinga gal?
Nokia_Lietuva 2011-05-03 16:49
Symbian perdavimas į Accenture rankas yra labai logiškas žingsnis versle. Nokia anksčiau priėmė sprendimą išmaniųjų telefonų ateitį sieti su Windows Phone, todėl Symbian priežiūra perduota ilgamečiui partneriui Accenture. Symbian platforma ir toliau bus palaikoma, o perėjimas prie Windows Phone bus nuoseklus ir natūralus. Accenture rūpinsis Symbian platforma tiek, kiek reikės. Bus išleista ir naujų Symbian telefonų, kurių dar tikimasi parduoti apie 150 mln. Net ir pardavus paskutinius Symbian telefonus, ši platforma ir toliau bus palaikoma, vartotojai gaus visą aptarnavimą. Taip pat, Nokia išlaikys Symbian intelektines teises, su platforma ir toliau galės dirbti programuotojai. Jei kalbėti apie Accenture, tai verta žinoti, kad ši kompanija bendradarbiauja su Nokia nuo 1994 metų. 2009 m. įsigijo Nokia profesionalių paslaugų padalinį, kuris rūpinasi Symbian palaikymu aparatų gamintojams ir mobiliesiems operatoriams. Į Accenture iš Nokia pereis 3000 specialistų, kurie dirbo su Symbian, taigi kompetencijos plėtojant platformą neturėtų pritrūkti.
TomasS 2011-05-03 17:24
Pažiūrėjus į skaičius, rodančius drastišką Nokia rinkos dalies kritimą (visuose segmentuose), šitas Elopo minėtas skaičius atrodo labai abejotinai...