Pirmaujanti pasaulyje „G Data InternetSecurity 2012“ kompiuterių apsaugos programa – jau ir Lietuvoje  (0)

Lietuvos vartotojai jau gali įsigyti pirmaujančios kompiuterinių apsaugos programų kūrėjos „G Data“ produktus, tarp kurių yra ir nuolat pirmosiose pozicijose įvairiuose testuose atsidurianti „G Data InternetSecurity 2012“ programa. Šiuos produktus pradėjo platinti bendrovė „Acme kompiuterių komponentai“, tapusi oficialia, jau daugiau nei 20 metų antivirusines ir kitas kompiuterių apsaugos priemones kuriančios Vokietijos įmonės „G Data“ atstove.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„G Data“ programos išskiria itin patikima apsauga, patogumu ir gera kaina. Pavyzdžiui, rekomenduojama mažmeninė „G Data AntiVirus 2012“ kaina yra 62 litai, „G Data InternetSecurity 2012“ – 85 litai. Palyginus su atitinkamo lygio konkurentų programomis, šios kainos yra mažiausios“, – teigė „Acme kompiuterių komponentų“ vyriausias produktų vadybininkas Rytis Revas. 

Naujosios „G Data“ 2012 produktų šeimos programos apsaugo kompiuterius efektyviai ir mažai juos apkrauna. Yra nauja tikrinimo funkcija, veikianti tuomet, kai kompiuteriu nedirbama, automatiškai pradeda skenuoti sistemą ieškodama kenksmingų programų. Iš naujo sukurtas atsarginių kopijų modulis padeda apsaugoti duomenis nuo praradimo ir atstatyti sistemą. 

Tarp naujovių yra ir „debesies“ pagrindu veikianti kontrolinių sumų duomenų bazė, paleidžiamų failų monitoringo režimas, ankstyvoji apsauga internetinių bankų „Trojos arklių“ programų ir kitos.

„G Data“ apsaugos programos yra sertifikuotos „ICSA Labs“, kaip „Windows 7“ sistemų antivirusinės apsaugos priemonės. „ICSA Labs“, kuri yra nepriklausomas „Verizon“ padalinys, žinomas dėl savo aukštų testavimo standartų. Tarp daugybės kitų kriterijų, jų testuojama antivirusinė programa turi aptikti kiekvieną virusą iš esamų virusų komplekto be nė vieno klaidingo teigiamo pavojaus signalo.

Pripažinta ekspertų „G Data InternetSecurity 2012“

Daug pripažinimų yra sulaukusi šios produktų šeimos atstovė „G Data InternetSecurity 2012“. 

Gegužę ši programa nepriklausomos antivirusinių programų testuotojos „AV-Comparatives“ testuose pasirodė geriausiai iš visų, aptikusi ir sustabdžiusi 99,8 proc. visų grėsmių – tai geriausias mėnesio rezultatas iš visų 15 testuojamų programų šįmet. Suvestinis 8 šių metų „InternetSecurity 2012“ mėnesių testų rezultatas – 98,7 proc. sustabdytų grėsmių ir pagal ši „G Data“ programa tai patenka į ketvirtuką geriausių apsaugos programų.

Birželį „InternetSecurity 2012“ gavo aukščiausią „AV-Comparatives“ įvertinimą „Advanced+“ už realių sąlygų testuose pasiektus rezultatus.

Rugpjūtį ji penktą kartą iš eilės buvo įvertinta „AV-TEST“ sertifikatu už visapusišką kompiuterių apsaugą, užkrėstų sistemų atstatymą ir patogumą vartotojui.

Platus priemonių pasirinkimas

„G Data“ 2012 produktų šeimą sudaro 6 skirtingo funkcionalumo apsaugos programos. „G Data AntiVirus 2012“ programa rūpinasi pagrindine kompiuterio apsauga nuo kenkėjiškų programų, „G Data InternetSecurity 2012“, kuri papildomai blokuoja nepageidaujamus laiškus, apsaugo nuo įsilaužimų ir galimybę tėvams valdyti vaikų pasiekiamą turinį. Internetiniams kompiuteriams specialiai pritaikyta „G Data InternetSecurity for Netbooks 2012“ programa gali būti paleidžiama iš USB atminties rakto.

„G Data TotalCare 2012“, greta visų „InternetSecurity“ programos funkcijų, turi ir atsarginių kopijų darymo bei atstatymo funkcijas, o „G Data NotebookSecurity 2012“ dar ir užkoduotų failų saugyklą bei parduodama kartu su tvirtu užraktu nešiojamiesiems kompiuteriams.

Esami ar nauji „G Data“ programų vartotojai taip pat nemokamai gauna mobiliesiems įtaisams su „Android“ sistema skirtą „G Data MobileSecurity“ apsaugos programą.

Daugiau informacijos: http://www.gdatasoftware.com/

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: