WEB puslapių kūrimo ir programavimo kursai  (0)

Domitės informacinėmis technologijomis? Norite papildomai užsidirbti iš savo pomėgio? Norite susikurti internetinę svetainę savo verslui patys? O gal turite Internetinio verslo idėją ir trūksta tik žinių kaip tai padaryti? Atsakymas paprastas - ITabc.lt kursai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savarankiškai mokytis yra sudėtinga, profesionalų konsultacijos padeda išmokti kur kas greičiau. Organizuojami kursai nedidelėmis grupėmis iki 10 asmenų. Kursų trukmė 24 akademinės valandos, 2 savaitės, 6 susitikimai. Pabaigę šiuos kursus Jūs išmanysite HTML, CSS, PHP ir MySQL pagrindus, sugebėsite savarankiškaisukurti internetinę svetainę, toliau mokytis savarankiškai, taip pat sužinosite kaip veikia internetas, gausite atsakymus į visus dominančius klausimus.

Mūsų mokymų metodika yra patikrinta ir patikima, užsiėmimai įdomūs ir lengvai perprantami. Vizualizacijos, praktinės simuliacijos, teorija su konkrečiais pavyzdžiais - mūsų mokymų esmė! Mokymai vyksta Laisvės pr. 60 - 611, dar žinoma kaip "Spaudos rūmai". Patogus parkingas ir susisiekimas viešuoju transportu.

Daugiau informacijos www.ITabc.lt

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(25)
(2)
(17)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: