Vienas svarbiausių „MeDi” renginių – socialinė akcija “Pažink savo sveikatą”  (0)

Lapkričio 18 – 23 dienomis Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto studentai organizuoja kasmetines Medikų dienas „MeDi 2013", skirtas paminėti fakulteto gimtadienį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas svarbiausių „MeDi” renginių – socialinė akcija “Pažink savo sveikatą” prekybos centre „Ozas”. Lapkričio 22d. (penktadienį) 13 – 18 valandomis studentai kvies geriau pažinti save ir savo sveikatą. Šio renginio metu bus galima išmokti pirmosios medicinos pagalbos žingsnius, tapti kraujo donoru. Medicinos fakulteto studentai išmokys palaikyti burnos higieną, padės sužinoti riebalų bei raumenų masę, patars, kaip teisingai sportuoti bei kaip išjudinti sąnarius dirbant sėdimą darbą, o taip pat patikrins rankų vikrumą ir minčių miklumą.

Akcijoje dalyvauja Santariškių kraujo centras, VU Medicinos fakulteto Studentų mokslinė draugija ir VU Studentų atstovybė Medicinos fakultete.

Lapkričio 23 d. Medikų dienų renginių savaitę vainikuos koncertas Menų fabrike Loftas. Dalis už bilietus gautų pinigų bus paaukota labdaros ir paramos fondui „Ekklesia". Gros Skamp, Freaks on Floor ir Tie Geresni. Daugiau informacijos rasite www.medi13.lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: