Tarptautinė gamtos ir gyvybės mokslų konferencija „COINS 2014“ - jau kitą savaitę  (0)

Kovo 4 – 7 dienomis studentus, besidominčius gamtos mokslais, į Vilniaus universiteto gamtos mokslų fakultetą kviečia tarptautinė gamtos ir gyvybės mokslų konferencija „COINS 2014“. Jau devintąjį kartą žaliajame fakultete, Vilniaus universiteto Studentų atstovybės organizuojama konferencija suburs studentus bei dėstytojus diskutuoti, mokytis bei dalintis moksline patirtimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„COINS 2014“ konferencija skirta bakalauro, magistro ir doktorantūros studijų studentams, rašantiems tiriamuosius darbus ir norintiems juos pristatyti platesnei auditorijai, gauti konstruktyvios kritikos ir geranoriškų patarimų, praversiančių ruošiantis baigiamųjų darbų gynimuose. Konferencijoje kviečiami dalyvauti ir vyresniųjų klasių moksleiviai, kuriems yra įdomūs naujausi moksliniai tyrimai gamtos ir gyvybės mokslų srityse. Konferencijos metu vyks studentų mokslinių pranešimų pristatymai, paskaitos bei vizitai į Lietuvos mokslo centrus ir įmones (Biochemijos, Biotechnologijos, Geologijos ir Geografijos institutus, Thermo Fisher Scientific).

Stendinių ir auditorinių mokslinių pristatymų metu paaiškėja, kokias mokslines problemas nagrinėja jaunieji ateities mokslininkai Lietuvoje ir Europoje, o įdomių paskaitų metu susipažįstama su mokslo naujovėmis ir perspektyvomis biotechnologijų, genetikos, biofizikos, biochemijos, ekologijos srityse. Šiais metais konferencijoje dalyvaus ir pranešimus skaitys garsūs ir daug pasiekę Lietuvos mokslininkai gyvenantys ir dirbantys ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje:

Šiais metais konferencijoje dalyvaus ir skaitys pranešimus apie savo veiklą garsūs ir daug pasiekę Lietuvos mokslininkai gyvenantys ir dirbantys ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje:

· Jonas Cicėnas. neXtProt: A Knowledge Platform for Human Proteins

· Urtė Neniškytė. Gardening the Brain: Synaptic Pruning by Microglia Cells

· Ieva Sliesoraitytė. Vision Restoration Potential in Blind Humans

· Valdas Laurinavičius. Bioterrorism: Situation Today and Trends for Tomorrow

· Daumantas Matulis. Carbonic Anhydrases as Anticancer Drug Targets

· Darius Laurinavičius. Lithuanian Energy Institute Research Activities

· Giedrius Gasiūnas. CAS9 – A Programmable RNA – Guided DNA Endonuclease from the Bacterial Adaptive Immune System

· Juozas Vidmantis Vaitkus. New and Re-newed Physical Methods in Biomedicine

„COINS 2014“ – tai mokslinis studentiškas renginys, kuriame susipina žingeidumas, kolegiška kritika bei noras tobulėti, tai atvira ir jaunatviško entuziazmo kupina mokslinė erdvė, kurioje susirinks gamtiniu pasauliu besidomintis jaunimas, norintis diskutuoti mokslui aktualiomis temomis ir bendrauti.

Daugiau informacijos apie konferenciją, kviestinius lektorius, dalyvius ir visą programą galite rasti internetiniame tinklapyje www.thecoins.eu. Norintys dalyvauti renginiuose gali registruotis iki vasario 27 d. www.thecoins.eu/registration/.

Skleisk žinias ir mokslą!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: