"Cafe Scientifique": Mokslo galima aptikti ir bare

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2010-01-02 03:13
Visiska tiesa. Jei nebutu toje kvailoje medicinoje kvaili auksciausio lygio reikalavimai, nesuvokiami sveiku protu, tai iranga ir gydytoju algos turetu buti gerai apkarpytos. Zinoma privatininkai uzsides 50% antkaini, juk reikia valstybei mokescius moket, iranga juk turi atsipirkti, o dar reikia uzsidirbti, tai is cia ir tos kainos lauziamos. Siaip gerai, kad tokie renginiai vyksta, gal reiks kada apsilankyti, jei uztaikysiu momenta
Windas 2010-01-05 16:15
Na kiek surpatau cia fizikai, deja tai nestiprioji dalis mano. Gal kas zino kavine kokia kur freakeriai programuotojai renkasi?
snaiste 2010-01-08 03:37
Visiškai nesvarbu stiprioji, ar nestiprioji. Pagrindinė Cafe Scientifique ašis, kad kiekvienas, net ir neturintis jokio mokslinio backgroundo, gali dalyvauti šiame renginyje ir nesijausti nestiprus toje srityje. O Cafe Scientifique vyks ir daugiau. Fizikos, neuromokslų tematika. Ir aš net tikiu, kad ši renginio idėja gali išpopuliarėti tarp visų mokslų, nuo lietuvių kalbos iki informatikos. Beje, Cafe Scientifique gali suorganizuoti ir pats Ir pasidaryti ją tokią, kokios tau pačiam norisi.