„Samsung“ naujasis tinklo kompiuteris gerina stilingumą, mobilumą ir patikimumą  (0)

„Samsung Electronics Co. Ltd.“, buitinės elektronikos rinkos lyderis ir pasaulinis IT technologijų lyderis, šiandien pristatė naujausią prizais įvertintų tinklo kompiuterių seriją: „Samsung“ modelius N210, N220, N150 ir NB30.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sukurti tam, kad užtikrintų didžiausią asmeninę laisvę, modeliai N210 ir N220 turi iki 12 valandų* saugaus veikimo resursą, o N150 ir NB30 nenutrūkstamai veika atitinkamai iki 8.5 valandų* ir 11 valandų*. Toks įspūdingas baterijos resursas įmanomas dėl to, kad sumažintos bendros energijos sąnaudos įdiegus efektyvų LED ekraną, optimizavus funkcionavimą ir pritaikius firminį „Samsung“ „Enhanced Battery Life“ sprendimą. N210, N220, N150 ir NB30 taip pat turi kelias ekrano funkcijas, kurios gerina vaizdo atkūrimą. Naujųjų tinklo kompiuterių 10.1" LED ekranas su antireflekcine danga puikiai atkuria vaizdo įraus ir nuotraukas, aiškiai matomos detalės ir ryškios spalvos, esant ryškiam išoriniam apšvietimui ar saulėtą dieną vaizdas nuo ekrano neatsispindi. Naudojant įdiegtą funkciją “Easy Resolution Manager”, ekrano raišką galima lengvai pakeisti, jei naudojamai programai ar žaidimui reikalinga 1024x768 skyra. Siekiant pagerinti vaizdo atkūrimo funkcionalumą, modeliuose N210, N220, N150 ir NB30 naudojama įdiegta sistema “Digital LiveCam” skirta vaizdo konferencijoms ir “gyvų” žinučių siuntimui.

Pritaikius patrauklų ir elegantišką dizainą ir naudojant kruopštų kokybės testavimą, N210, N220, N150 ir NB30 yra stilingi ir patikimi. Modeliuose N210 ir N220 įdiegtas “Samsung” naujasis “crystal pattern” dizainas, o modelyje N150 įrengtas lankstas skirtas patogiam naudojimui ir kokybiškos sąsajos, todėl viskas puikiai dera ir veikia tarpusavyje, ir tuo atveju, kai tinklo kompiuteris yra atidarytas.

Įrenginio korpusas dengtas specialiu firminiu patikimu “Samsung” sukurtos medžiagos sluoksniu, todėl korpusas atsparus įbrėžimams ir kitokiam poveikiui, tai dar labiau padidina ilgalaikę kompiuterio vertę. Modelis NB30 yra labai patikimas, jame įrengtas inovacinis standžiojo disko (HDD) kritimo sensorius, kuris apsaugo duomenis ir automatiškai išjungia HDD, kai atsiranda pavojus kompiuteriui nukristi. NB30 taip pat turi nuo vandens poveikio apsaugantį elementą gaubiantį sistemą tam, kad apsaugoti nuo iki 50 cc vandens kiekio, jei šis nuvalomas per 10 sekundžių. Šią apsaugą patvirtina “Samsung” atlikti testai.
Naujieji tinklo kompiuteriai turi įdiegtas eilę sistemų, kurios užtikrina patogesnį ir saugesnį eksploatavimą. Pirmiausia, tai “Instant On” funkcija – sudedamoji technologijos “Phoenix HyperSpace™ dalis, įdiegta modeliuose N210 ir N220, leidžia įrenginiams įsijungti ir nedelsiant pradėti veiklą, nelaukiant kol “Windows” užsikraus, sistema “Smart Power Management” išsaugo daugiau baterijos resurso be vartotojo poveikio. “AnyPC”** nuotolinė kompiuterio prieiga leidžia vienu mygtuko spustelėjimu prisijungti prie kompiuterio namuose ar biure, duomenų perdavimą, naudojant šį būdą, daro saugiu ir nesudėtingu. “Phoenix FailSafe®”*** programinė įranga užtikrina galimybę sekti kompiuterį, jį pavogus. Ši galinga prieš vagystes nukreipta paslauga leidžia stebėti pamesto ar pavogto tinklo kompiuterio buvimo vietą ir įrašyti, valdyti, atgaminti arba ištrinti svarbius duomenis.
“Samsung” modeliuose N210, N220, N150 ir NB30 įrengtas naujausias “Intel” procesorius “Intel® Atom™ N450”, kuris specialiai sukurtas užtikrinti vaisingą veiklą internete naudojant tinklo kompiuterį.  “Intel® Atom”™ procesoriaus pagrindas yra visiškai nauja mikro struktūra, kuri leidžia padidinti energijos naudojimo efektyvumą ir prailginti baterijos resursą, užtikrinant geresnį mobilųjį funkcionalumą ir geresnį sistemos veikimą. 
“Įdiegus eilę elegantiškų dizaino elementų, “Samsung” kompiuteriai N210, N220, N150 ir NB30 pirmauja savo klasėje dėl pragmatiškos koncepcijos, kuri mobilųjį kompiuterį perveda į visiškai naują lygmenį. Ilgesnis baterijos resursas yra labai svarbus privalumas, mes džiaugiamės sukūrę funkcijų prisotintus tinklo kompiuterius, kurie leidžia belaidžiu būdu susisiekti labai lengvai ir tokiam ilgam laikotarpiui,” - pasakė Saeongwoo Nam, „Samsung” IT Sprendimų padalinio vykdantysis viceprezidentas ir vadovas.
Kaip ir kiti “Samsung” tinklo kompiuteriai N210, N220, N150 ir NB30 pažymėti ženklu “TCO Certified” dėl puikių aplinkosaugos ir funkcionalumo savybių, atitinka “ECO RoHS” reikalavimus. Ergonomiškai suprojektuoti, siekiant užtikrinti patogiausią naudojimą ir funkcionalumą, “Samsung” tinklo kompiuteriai taip pat savo konstrukcijoje neturi gyvsidabrio ir naudoja žymiai mažiau elektros energijos, kadangi įdiegtas LED galinis apšvietimas. Šie įrenginiai labai lengvi, tvirti ir kompaktiški, turi ir kitų “žaliųjų” privalumų. Juos gaminant naudojama mažiau energijos, kaip ir jų kasdienėje veikloje.
„Samsung“ modelius N210, N220, N150 ir NB30 bus galima įsigyti nuo sausio pradžios  EMEA, Amerikos ir Azijos šalyse. Pilnos gaminių specifikacijos: http://www.samsungcomputer.com.

* Baterijos resursas nustatytas pagal „BatteryMark“ tyrimų rezultatus, ir gali skirtis priklausomai nuo konfigūracijos. 

** Nemokamas 60 dienų išbandymas.

*** Nemokamas 30 dienų išbandymas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)