"Samsung" pristato dvi stilingas ypač plonas skaitmenines fotokameras  (0)

„Samsung Digital Imaging Company Inc.“, rinkos lyderis ir prizais apdovanotas buitinės elektronikos inovacijų kūrėjas, šiandien pristatė dvi naujas ypač plonas skaitmenines fotokameras skirtas vartotojams, kurie pageidauja stilingos kasdien naudojamos kameros kokybiškai fiksuojančios pobūvių, šeimos susitikimų ir kitų ypatingų atvejų akimirkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tik 0.65 colio (1.65 cm) storio, 14.2 mln. taškų raiškos ST70 ir 12.2 mln. taškų raiškos ST60 turi 2.7 colio LCD ekraną ir, atitinkamai, 5x ir 4x optinio priartinimo funkciją. „Vartotojai pageidauja patogaus fotografavimo vienu mygtuko spustelėjimu. Manome, kad mūsų ypač plonos kameros ST70 ir ST60 tenkina jų lūkesčius“, – pasakė p. SJ Park, „Samsung Digital Imaging Company“ vadovaujantis pareigūnas. „Nors ir labai kompaktiškos, ST70 ir ST60 yra pilnai aprūpintos funkcijomis ir idealiai tinka tiek pradedantiems, tiek ir pažengusiems fotografams, kurie nori funkcionalaus ir nesudėtingai eksploatuojamo kompaktiško fotoaparato“. Patobulinta optikos sistema Naujuose „Samsung“ modeliuose įrengtas pagerintas 27 mm plačiakampis objektyvas (ST70) ir 27.5 mm plačiakampis objektyvas (ST60), palyginus su ankstesniuoju modeliu ST50. ST70 turi visapusišką 5x optinį priartinimą, kuris puikiai dera su dviguba vaizdo stabilizavimo sistema („Dual Image Stabilization (IS)“). Tai leidžia sumažinti vaizdo trikdžius, kadangi optinis ir skaitmeninis vaizdo stabilizavimas kartu užtikrina aiškias ir švarias nuotraukas. ST60 užtikrina padidintą 4x optinį priartinimą ir turi skaitmeninio vaizdo stabilizavimo sistemą. Kūrybingi efektai papildo galimybes Modeliuose ST70 ir ST60 įdiegti tokie vaizdo gerinimo efektai, kaip „Fisheye“ ir „Lomo“, leidžia nesudėtingai pridėti kūrybiškumo fotografavimo procesui. Kaip ir kitos „Samsung“ kompaktiškos kameros, šie du įrenginiai turi eilę vartotojo pasirenkamų fotografavimo režimų („Photo Styles“), įskaitant Normal, Soft, Vivid, Forest, Retro, Cool, Calm, Classic, Negative, Custom RGB ir du naujus režimus: „Sketch“ (eskizas) ir „DeFog Clear/Fog Lifting“ (rūko išvalymas/rūko fonas), kurie leidžia rūko aplinkoje gauti aiškias nuotraukas.

Filmavimas su HD raiška

ST70 ir ST60 leidžia delno dydžio aparatu gauti HD raiškos vaizdo įrašus, kadangi įdiegta filmavimo su 720p / 30 kadrų/s raiška funkcija, naudojant H.264 glaudinimo formatą. Be to, siekiant dar labiau palengvinti eksploatavimą ir gauti geriausius vaizdo įrašus, kamerose įdiegta „Samsung“ pažangioji scenos atpažinimo technologija „Smart Auto“ (Still & Movie). „Smart Auto“ perkelta iš modelio ST50 ir gali būti naudojama tiek su vaizdo įrašais, tiek ir su nuotraukomis. Ši technologija įvertina vaizdo kompoziciją, fiksuojant skaitmeninę nuotrauką. Toks pats procesas atliekamas ir filmuojant, kai automatiškai pasirenkamas vienas iš keturių iš anksto įdiegtų režimų, taip pat, pasirenkamas nustatymas, kuris užtikrins geriausios kokybės nuotraukos atspaudą su geriausia ekspozicija ir spalvų balansu. 

Papildomas valdymas

Tie vartotojai, kurie pageidauja šiek tiek daugiau valdyti fotografavimo procesą, gali pasirinkti režimą „Program“ arba pasirinkti vieną iš daugelio „Scene“ režimų. Režimas „Program“ leidžia rankiniu būdu pasirinkti  nustatymus, įskaitant ISO, baltos spalvos balansą, matavimo režimą, automatinį fokusavimą ir ekspozicijos kompensavimą. Pasirenkant scenos režimą, kuris geriausiai atitinka fotografavimo aplinką, vartotojas gali labiau įtakoti vaizdo fiksavimą, tačiau tai nereikalauja daug pastangų, kadangi fotoaparatas pasirinktam režimui automatiškai parenka nustatymus. Įdiegta eilė scenos režimų, įskaitant   Beauty Shot, Night, Frame Guide, Portrait, Children, Landscape, Close-up, Text, Sunset, Dawn Backlight, Beach & Snow ir Fireworks (Puiki nuotrauka, naktis, kadro gidas, portretas, vaikai, kraštovaizdis, uždarymas, tekstas, saulėlydis, galinis apšvietimas, paplūdimys, sniegas ir fejerverkai).

Techniniai duomenys

 

ST70

ST60

Skiriamoji geba

14.2 mln. vaizdo elementų

12.2 mln. vaizdo elementų

Optinis priartinimas

5x optinis priartinimas

4x optinis priartinimas

LCD ekranas

2.7 colių 230 tūkst. taškų LCD ekranas

2.7 colių 230 tūkst. taškų LCD ekranas

Objektyvas

Samsung

Samsung

Filmavimo režimas

720p / 30 kadrų/s / H.264

720p / 30 kadrų/s / H.264

Matmenys

96.3×55.8×16.6mm

(neįskaitant išlindusio objektyvo)

90.9 x 56 x 16.5mm  (neįskaitant išlindusio objektyvo)

Ypatingos savybės

- 27 mm plačiakampis „Samsung“ objektyvas
- 5x
optinis priartinimas
- Dual Image Stabilization (Optinis + skaitmeninis)

- HD raiškos 720p filmavimas

- Smart Auto (Still & Movie)
- Smart Face Recognition

- Smart Filter:

(Miniature, Vignetting, Fisheye efektai)

- Objekto žymėjimas

- 27.5 mm  plačiakampis „Samsung“ objektyvas
- 4x
optinis priartinimas
- HD raiškos 720p filmavimas

- Smart Face recognition,

- Sistema „Perfect portrait“

(FD, Beautyshot, etc.)

- Smart Album

- Smart filter

(Miniature, Vignetting, Fisheye efektai)

 

Prekyboje

2010 m. vasaris

2010 m. vasaris

* Techniniai duomenys gali būti pakeisti be išankstinio įspėjimo.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: