"Samsung" kompaktiškų "High-end" fotokamerų WB seriją papildo modeliais su 15X optiniu priartinimu  (0)

„Samsung Digital Imaging Company Inc.“, rinkos lyderis ir prizais apdovanotas buitinės elektronikos inovacijų kūrėjas, šiandien pristato dvi naujas WB serijos fotokameras su didesniu priartinimu, vienu mygtuko spustelėjimu fotografuojančius skaitmeninius fotoaparatus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

12 milijonų taškų raiškos WB650 ir WB600 turi tokio paties plataus kampo 24 mm „Schneider“ objektyvą, kaip ir ankstesnieji modeliai WB550 ir WB500, tačiau padidintos fotografavimo galimybės, padidinus optinį priartinimą nuo 10x iki įspūdingo 15x dydžio. Be to, modelyje WB650 įrengtas ypač aiškus ir ryškus 3.0” AMOLED ekranas ir GPS technologija, kuri leidžia automatiškai pasirinkti vaizdo geo žymėjimą bet kurioje pasaulio vietoje. „Šiose kamerose įkūnijama tai, ko vartotojai ir tikisi iš „Samsung,” – pasakė p. SJ Park, „Samsung Digital Imaging Company“ vadovaujantis pareigūnas. „Pradedant galinga optikos sistema ir baigiant išskirtiniu funkcijų deriniu, kuris kiekvienu atveju be jokių pastangų užtikrina puikias nuotraukas. Naujoji „Samsung“ WB serija viršija visus lūkesčius, kurie susiję su fotografavimu vienu mygtuko spustelėjimu. Reiklavimų kartelė pakeliama žymiai auščiau šiai didelio priartinimo kompaktiškų fotokamerų klasei.“ „Samsung“ fotokameros WB650 ir WB600 užtikrina pasaulyje geriausią optinį priartinimą kompaktiškų didelio priartinimo kamerų kategorijoje, kadangi įdiegtas 24 mm ypač platus kampas ir ypatingas 15x optinis priartinimas. Be to, WB serijos modeliuose pasaulyje pirmą kartą mažiau nei 30 mm storio fotokameroje įrengtas 15x optinis priartinimas. Įdiegus tokio plataus kampo ir galimybių objektyvą, vartotojas galės kokybiškiau fotografuoti esant mažam atstumui, taip pat, gauti puikias kraštovaizdžių, vestuvių ir dangoraižių nuotraukas iš didesnio atstumo. Funkcionalūs „Schneider KREUZNACH“ objektyvai puikiai dera su „Dual Image Stabilization (IS)“ (dvigubas vaizdo stabilizavimas), kuri leidžia gauti krištolo tyrumo vaizdus, vienoje sistemoje sujungiant optinę ir skaitmeninę vaizdo stabilizavimo sistemas, užtikrinančias puikios kokybės nuotraukas. Optinis vaizdo stabilizavimas tiksliai kompensuoja drebančių rankų poveikį, pakreipdamas objektyvą priešinga kryptimi. Tuo atveju, kai nepakanka optinio IS, skaitmeninė vaizdo stabilizavimo sistema automatiškai užtikrina aiškų vaizdą nuotraukoje.

Pažangus ekranas

Modelyje WB650 įrengtas 3.0” AMOLED ekranas, kuris užtikrina reikšmingus privalumus lyginant su tradiciniais LCD ekranais. Įspūdingas ekranas atkuria žymiai ryškesnį ir aiškesnį vaizdą, puikiai įžiūrimas lauke netgi esant tiesioginiam saulės apšvietimui. AMOLED ekranas užtikrina ilgesnį įrenginio baterijos resursą, didesnį atkuriamo vaizdo kontrastą, tikroviškas spalvas. Tokiame ekrane vaizdas puikiai matomas žiūrint iš bet kokio kampo, išlaikoma pilna spalvų paletė. Modelis WB600 turi didelį 3.0” TFT LCD ekraną.

GPS technologija ir geo žymėjimo funkcija

WB650 turi įdiegtą GPS technologiją tiksliai pasirinkti ir išsaugoti kryptį, kuria norima fotografuoti. Su WB650 vartotojai gali naudoti skaitmeninių vaizdų geo žymėjimą, įrašant bet kurios pasaulio vietovės, kurioje fotografuojama, geografinę ilgumą ir platumą. Fotokamera AMOLED ekrane parodo miesto, vietovės ir šalies pavadinimus. Įdiegus žemėlapio atkūrimo funkciją „Visual map-view“, fotografas netgi gali žemėlapyje patikrinti vietovę, kurioje fotografuota, nepersiunčiant nuotraukų į interneto tinklą. 

Filmavimas su HD raiška

WB650 ir WB600 leidžia delno dydžio aparatu gauti HD raiškos vaizdo įrašus, kadangi įdiegta filmavimo  su 720p / 30 kadrų/s raiška funkcija, naudojant H.264 glaudinimo formatą. „Samsung“ taip pat įdiegė vaizdo glaudinimą H.264 formatu ir HDMI sąsają, kuri leidžia fotokamerą tiesiogiai prijungti prie HD raiškos televizoriaus nenaudojant kitų priedų. Be to, siekiant dar labiau palengvinti eksploatavimą ir gauti geriausius vaizdo įrašus, kamerose įdiegta „Samsung“ pažangioji scenos atpažinimo technologija „Smart Auto“ (Still & Movie). „Smart Auto“ perkelta iš modelių WB550 ir WB500 ir gali būti naudojama tiek su vaizdo įrašais, tiek ir su nuotraukomis. Ši technologija įvertina vaizdo kompoziciją, fiksuojant skaitmeninę nuotrauką. Toks pats procesas atliekamas ir filmuojant, kai automatiškai pasirenkamas vienas iš keturių iš anksto įdiegtų režimų, taip pat, pasirenkamas nustatymas, kuris užtikrins geriausios kokybės nuotraukos atspaudą su geriausia ekspozicija ir spalvų balansu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: