Naujas LG hitas – tobulas įrankis bendrauti „LG GW520“  (0)

Pasaulinė mobiliųjų komunikacijų lyderė ir technologijų novatorė "LG Electronics" (LG) pristato jauniausiąjį populiariojo savo telefono "LG KP500" brolį "LG GW520". Nors šie telefonai panašūs savo išore, tačiau naujasis modelis turi kelis svarbius skirtumus, tarp kurių - viso dydžio QWERTY klaviatūra ir 3G (HSDPA) ryšys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

"LG GW520" yra idealus telefonas, pritaikytas bendrauti internetu. Lietimais valdomame 2,8 colių (7 cm) įstrižainės ekrane patogu skaityti žinutes ar naudotis socialinių tinklų svetainėmis, pavyzdžiui, „Facebook“. Naudojantis pilno dydžio telefono QWERTY klaviatūra galima paprastai ir greitai rašyti el.laiškus ar žinutes, palikti komentarus draugų anketose internete. Tuo metu 3G ryšys, kurio sparta siekia iki 7,2 Mb/s, užtikrina, kad tinklalapių, nuotraukų ar įvairių dokumentų įkėlimas į telefoną iš interneto truks itin trumpai.

Naujasis LG telefonas išsiskiria ir specialia funkcija "LiveSquare", kuri budėjimo režimu veikiančiame telefono ekrane rodo žmonių, su kuriais dažniausiai bendraujama, kontaktinius duomenis. Be to, telefonas automatiškai atnaujina socialinių tinklų, kuriais naudojasi vartotojas, duomenis. Taip visada galima matyti naujausią informaciją apie tai, ką šiuo metu veikia pažįstami žmonės.

Telefone "LG GW520" netrūksta ir funkcijų, skirtų pramogauti. Jame galime rasti muzikos ir vaizdo failų leistuves, atkuriančias populiariausius skaitmeninių įrašų formatus, tokius, kaip MP3 ar MPEG4 tipo failai, bei FM radijo imtuvą. O per stereo "Bluetooth" siųstuvą galima transliuoti garsą į ausines be laidų.

Telefone taip pat integruota 3,15 mln. taškų raiškos kamera, su kuria galima padaryti gana ryškias nuotraukas. Beje, telefone integruotas judesio jutiklis, todėl jame galima žaisti rankų mostais valdomus žaidimus. Skaitmeniniam turiniui laikyti "LG GW520" turi 40 MB dydžio vidinę atmintinę, ją galima išplėsti iki 8 GB su "microSD" kortele. Naujasis "LG GW520" Lietuvoje pasirodys šį rudenį, jo kaina turėtų siekti apie 880 litų.

Apie „LG Electronics, Inc.“

„LG Electronics, Inc.“ (KSE: 066570.KS) yra pasaulinė lyderė technologinių naujovių namų elektronikos, mobiliųjų komunikacijų ir buitinės technikos srityse. Kompanijoje dirba daugiau nei 84 tūkst. darbuotojų, 115 padalinių visame pasaulyje. Pernai kompanijos pasauliniai pardavimai siekė 44,7 mlrd. JAV dolerių. Bendrovė jungia laisvalaikio namuose, mobilių komunikacijų, buitinės technikos, oro kondicionavimo ir sprendimų verslui padalinius. LG yra vienas didžiausių pasaulyje plokščiųjų ekranų televizorių, garso ir vaizdo prietaisų, mobiliųjų įrenginių, oro kondicionierių ir skalbimo mašinų gamintojų. LG yra pasirašiusi ilgalaikę bendradarbiavimo sutartį ir yra pasaulinis „Formulės 1“ partneris ir „Formulės 1“ technologijų partneris. Būdamas išskirtiniu partneriu, LG turi išskirtines rinkodaros ir pavadinimų naudojimo teises buitinės elektronikos, mobiliųjų telefonų ir duomenų procesorių srityse. Daugiau informacijos – www.lge.lt.

Apie „LG Electronics Home Entertainment Company“

„LG Electronics Home Entertainment Company“ yra viena didžiausių plokščiųjų ekranų, garso ir vaizdo produkcijos gamintojų pasaulyje. Kompanija gamina skystųjų kristalų (LCD) ir plazminius televizorius, namų kino sistemas, „Blu-ray“ grotuvus, audio komponentus, plazminius ekranus bei kitą produkciją. LG ne tik kuria daug naudingų funkcijų turinčius prietaisus, bet ir orientuojasi į stilingą gaminių dizainą ir technologines naujoves, leidžiančias pagerinti laisvalaikio namuose įspūdžius. www.lge.lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)