Stilingi „Walkman“ S540 ir E440 – ilgam ir maloniam muzikos klausymuisi  (0)

„Sony“ pristatė du naujus stilingus, ilgam ir maloniam muzikos klausymuisi skirtus „Walkman“ serijos grotuvus. S540 yra pirmasis „Walkman“ grotuvas su integruotais stereo garsiakalbiais, per kuriuos muzikos galima klausyti kartu su draugais. Tuo tarpu plonas, bet itin dideliu funkcionalumu pasižymintis E440 grotuvas leis įvertinti tikrąją „Walkman“ garso ir vaizdo kokybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Walkman“ S540 – dalykis muzika stilingai „Walkman“ S540 yra puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta muzikos klausytis draugų būrelyje, nes tai pirmasis „Walkman“ garso ir vaizdo grotuvas su integruotais dviem aukštos kokybės stereo garsiakalbiais. Tik 10,2 mm storio korpuse esantys garsiakalbiai apsaugoti tvirtomis aliuminio grotelėmis, o naudojama skaitmeninė linijinių garsiakalbių sistema (angl. Digital Linear Phase Speaker System) padeda atkurti aukštos kokybės garsą su solidžių žemų ir itin švarių aukštų dažnių tonais. „Linear Phase Correction“ funkcija užtikrina natūralių dažnių atkūrimą, o „Virtual Bass“ technologija praturtina muziką giliais, žemo dažnio tonais. Klausantis mėgstamų kūrinių per ausines unikali „Sony“ technologija „Clear Audio“ padeda atkurti visus muzikos garsus. „Walkman“ E440 lengvai įsideda į juodos ar rožinės spalvos garsiakalbių stovelį. Nors jis ir plonas, tačiau naudodamas skaitmeninių linijinių garsiakalbių sistemą, gali atkurti sodrų, kokybišką garsą. Kaip ir „Walkman“ S540 esanti „Linear Phase Correction“ funkcija užtikrina aiškų, natūralų garsą, o „Virtual Bass“ technologija – leidžia pajusti kokybišką žemųjų dažnių skambesį. Grotuvas ne tik plonas, bet ir stilingas, galima išsirinkti iš keturių skirtingų – juodos, rožinės, violetinės ir raudonos spalvos korpusų. Integruotas didelės raiškos, šviesus 2,4 colio įstrižainės skystųjų kristalų ekranas puikiai tinka nuotraukoms, interneto įrašams ar vaizdo filmukams peržiūrėti. Ekrane vaizdas pateikiamas iki 30 kadrų per sekundę greičiu, trumpas atsako laikas garantuoja, kad filmuke vaizdai nesusilies, bus rodomi sklandžiai. Grotuvą pavertus ant šono, vaizdas taip pat automatiškai pasiverčia ir, klausantis garso takelio per įmontuotus garsiakalbius, galima mėgautis gulsčiu vaizdu. Kartu komplektuojamas ir stovelis, į kurį įdėjus grotuvą, galima patogiai, nelaikant jo rankose žiūrėti filmukus.

Grotuvas ne tik plonas, bet ir stilingas, galima išsirinkti iš keturių skirtingų – juodos, rožinės, violetinės ir raudonos spalvos korpusų. Integruotas didelės raiškos, šviesus 2,4 colio įstrižainės skystųjų kristalų ekranas puikiai tinka nuotraukoms, interneto įrašams ar vaizdo filmukams peržiūrėti. Ekrane vaizdas pateikiamas iki 30 kadrų per sekundę greičiu, trumpas atsako laikas garantuoja, kad filmuke vaizdai nesusilies, bus rodomi sklandžiai.

Grotuvą pavertus ant šono, vaizdas taip pat automatiškai pasiverčia ir, klausantis garso takelio per įmontuotus garsiakalbius, galima mėgautis gulsčiu vaizdu. Kartu komplektuojamas ir stovelis, į kurį įdėjus grotuvą, galima patogiai, nelaikant jo rankose žiūrėti filmukus.

„Walkman“ S540 atpažįsta daugelį skaitmeninių garso ir vaizdo formatų, taip pat autorių teisėmis apsaugotus WMA, WMV formatus. Į grotuvą perkelti nuotraukas, vaizdo, muzikinius failus galima tiesiog pertempiant reikalingus failus iš kompiuterio į grotuvą arba galima pasinaudoti „iTunes 8.1“ programos turinio perkėlimo funkcija. Grotuvas groja ir MPEG1 bei tam tikrus WMV failus, konvertuotus su „iTunes“ programa. 

Grotuvu galima klausytis ne tik savo įsikeltos muzikos, bet ir FM radijo, taip pat įrašyti garsą, pavyzdžiui, paskaitą, interviu, taip pat – radijo transliaciją. Naujasis „Walkman“ S540 išsiskiria savo veikimo trukme – įkrovus bateriją, muzikos per ausines galima klausytis 42 val., o per įmontuotus garsiakalbius – iki 17 val. Žiūrint filmus, klipus, vienos grotuvo baterijos įkrovos pakaks 6,5 valandos*** (kai, žiūrint filmus yra naudojami integruoti garsiakalbiai, baterijos įkrovos pakanka 5 valandoms).

„Walkman“ E440 – MP3 vaizdo grotuvas pilnas „Sony“ naujovių

Plonas ir prašmatnus „Walkman“ E440 puikiai atskleis „Walkman“ muzikos ir vaizdo kokybę. Vos 9,3 mm storio grotuvas bus siūlomas su juodos arba raudonos spalvos korpusais. Šis ypač kompaktiškas grotuvas lengvai tilps į kišenę ar rankinę, be to, nors jis ir ypač plonas, jame daugybė pažangių funkcijų, leisiančių mėgautis vaizdo ir garso įrašų kolekcija.

Dideliame, 2 colių įstrižainės QVGA raiškos spalvotame LCD aiškiai matysis nuotraukos ar filmai, grojaraščiai, albumų viršeliai ar vaizdas. „Walkman“ E serija pažymi, jog grotuvuose įdiegta „Sony“ technologija „Clear Audio“, suteikianti garsui dinamiškumo ir padedanti atkurti visas įrašo garsus. „Clear Stereo“ sistema geriau atskiria dešinės ir kairės kanalų garsą, tuo tarpu „Clear Bass“ technologija leidžia girdėti galingus žemųjų dažnių garsus be jokių iškraipymų.

Grotuve yra ir 5 juostų dažnių derintuvas (angl. equaliser), be to, „Dynamic Normalizer“ funkcija subalansuoja skirtingų kūrinių garso lygį ir taip yra užtikrinimas ypač malonus muzikos klausymasis. Kaip ir S540, šis grotuvas atpažįsta visus pagrindinius garso bei vaizdo formatus, įskaitant autorių teisėmis apsaugotus WMA ir WMV. O failus į grotuvą perkelti galima taip pat – arba nutempiant pele, arba naudojantis „iTunes 8.1“ programos turinio perkėlimo funkcija. Šis „Walkman“ atpažįsta ir per turinio perkėlimo programą konvertuotus vaizdo failus.

Įkrautos E serijos grotuvų baterijos pakanka iki 30 valandų klausytis muzikos arba 6 valandas žiūrėti filmukus.

„Walkman“ E440K rinkinys „viskas viename“

Taip pat naujas „Sony“ produktas – „Walkman“ E440K rinkinys, kurį sudaro E440 MP3 garso ir vaizdo grotuvas bei priderinti skaitmeninės linijinės sistemos garsiakalbiai. Jie pravers tokiose situacijose, kuomet muzikos nesinori klausytis per ausines – keliaujant, dirbant ar tiesiog ilsintis namuose.

Grotuvai Lietuvoje pasirodys rugsėjo mėnesį.

Orientacinės mažmeninės kainos:

NWZ-E443 – 290 LTL

NWZ-E444 – 360 LTL

NWZ-E444K – 450 LTL

NWZ-S544 – 450 LTL

„Walkman“ naujienas, nuotraukas ir kitos įdomios informacijos galima rasti socialiniame tinkle „Facebook“ adresu www.facebook.com/WALKMAN

Pastabos:

* Skaitmeninių linijinių garsiakalbių sistemos technologija veikia tik klausantis muzikos, bet ne žiūrint filmukus ar klausantis FM radijo.

Kad „Walkman“ grotuve įdiegta skaitmeninių linijinių garsiakalbių sistema, bus nurodoma tokiu būdu:

S540: Built-in SP Optimizer

E440K: SP Output Optimizer

** Muzikos grojimas: naudojama 128 kbps kokybės MP3 failas; dažnių derintuvas išjungtas; išjungtos „Clear Stereo“, „Dynamic Normalizer“ ir skaitmeninės linijinių garsiakalbių sistemos; ekrano užsklanda perjungta į tuščio ekrano režimą.

*** Vaizdo atkūrimas: naudojamas MPEG-4 384 kbps kokybės failas; šviesumas nustatytas ties 3 padala.

Techninės savybės

 

NWZ-S540 Series

NWZ-E440 Series

Talpa

8GB (papildomai 16/32 GB)

4GB, 8GB

Ekranas

2.4’’ QVGA  LCD

2.0’’ QVGA  LCD

 

Ekrano raiška

240 x 320 taškų

240 x 320 taškų

Atpažįstami failų formatai

Muzikiniai formatai: MP3 / WMA (įskaitant DRM) / AAC (non DRM) / Linear PCM

Vaizdo formatai: AVC(H.264/AVC) Baseline Profile/MPEG-4/WMV (ir su DRM)

Atpažįsta JPEG

Muzikiniai formatai: MP3 / WMA (įskaitant DRM) / AAC (non DRM) / Linear PCM

Vaizdo formatai: AVC(H.264/AVC) Baseline Profile/MPEG-4/WMV (ir su DRM)

Atpažįsta JPEG

FM radijas ir garso įrašymas

Yra

Su ausinėmis

Nėra, kuomet E440 įdėtas į garsiakalbių dėklą

Garso technologijos

„Clear Audio“ technologijos: „Clear Bass“/„Clear Stereo“ + „Dynamic Normalizer“ + 5 juostų dažnių derintuvas + skaitmeninių linijinių garsiakalbių sistema*

„Clear Audio“ technologijos: „Clear Bass“/„Clear Stereo“ + „Dynamic Normalizer“ + 5 juostų dažnių derintuvas + skaitmeninių linijinių garsiakalbių sistema*

Spalvos

Juoda, raudona, violetinė, rožinė

Juoda, raudona

Komplektacijoje esantys priedai

Ausinės (MDR-E804YLP juodos)

 

USB laidas (1m)

 

„Walkman“ jungtis papildomiems priedams prijungti

 

Turinio perkėlimo programa pateikiama vidinėje atmintyje

Trumpa vartotojo instrukcija

AC adapteris garsiakalbiams

 

Ausinės (MDR-E804YLP juodos)

 

USB laidas (1m)

 

„Walkman“ jungtis papildomiems priedams prijungti

 

Turinio perkėlimo programa pateikiama vidinėje atmintyje

Trumpa vartotojo instrukcija

Įkrovimo laikas (per USB)

Iki 80% įsikrauna per ~1 val., visiškai įsikrauna per ~2,5 val.

E440 – iki 80% įsikrauna per ~1 val., visiškai įsikrauna per ~2,5 val.

Dydis

(apytikris)

49.3 x 99.3 x 10.2 mm

E440: 44.0 x 86.8 x 9.3 mm
Garsiakalbiai: 152×109×21mm
Garsiakalbiai (stačioje padėtyje): 152×109×60 mm

* ši funkcija negali būti naudojama kartu su išvardytomis funkcijomis

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)