„Pigu.lt“ pripažinta geriausia lietuviška parduotuve internete

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

jordanbn2 2009-08-29 18:19
Tai bankrutuos turbut jei jau reklamuojasi uzsakomuose straipsniuose, nes kai paskutini karta siame portale perskaiciau apie www.bizzon.lt ir ten uzsisakiau fotoaparata uz 400lt. tas bankrutavo. Lietuvoje jau tokia tendencija - pries bankrota ima aktyviai reklamuotis surenka kuo daugiau pinigu, ir skelbia bankrota. Kaip ir "Ekranas" pries bankrota visur skelbesi kad joks bankrotas jiem atseit negresia
Tommix 2009-08-30 03:34
Mano tinklapio pagalba tas geriausias, gali greitai virsti prasciausiu. Tad ner cia ko labai garsiai saukti vien todel, kad protingai isdeliojo blokus ir ismete paveikslelius is dizaino.
Tommix 2009-08-30 03:37
Tu man paaiskink, kaip gali el parduotuve bankrutuoti?? Ji neislaiko daugybes parduotuviu, ji nesamdo daugybes zmoniu, ir t.t.t. sumoka uz serva sumoka dminui, sumoka uz dar kazka ir fsio... Pigu.lt uzsiema tuom, ko daugelis nezino.. Spekit kodle reikia laukti prekes nuo pusantros savaite siki puses menesio? aha pagalvokit. ypac kai visi tiekejai, kaip GNT, TD BALTIC ar acc per para atsiuncia viska pas prekybininka.
kionig 2009-08-30 03:44
Ajajaj koks tavo tinklapis... tikras pikaso "sedevras", o ir video su tokia tematika tai isvis..