„Samsung“ pristato ypač ploną nešiojamąjį kompiuterį X520 su 9 valandas* veikiančia baterija ir dvigubo branduolio efektyvumu  (1)

“Samsung Electronics”, pirmaujanti buitinės elektronikos gamintoja ir pasaulinis informacinių technologijų lyderis, šiandien pristatė inovacinį „Samsung X520”, ypač ploną nešiojamą kompiuterį, kuris specialiai sukurtas tenkinti tiek mobiliųjų, tiek ir namų vartotojų poreikius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viena vertus, X520 užtikrina savo klasėje geriausią mobilumą dėl savo ypač lengvos konstrukcijos ir dizaino, ir optimalios “Intel® Core™2 Duo” mobilaus procesoriaus technologijos. Kita vertus, įdiegta didelis, puikios raiškos vaizdą atkuriantis, ekranas, pažangios multimedijos funkcijos ir konkurencingos papildomos galimybės. Modelyje X520 prailgintas baterijos resursas, todėl visą dieną galite keliauti ir naudotis nešiojamu kompiuteriu: įkrovus bateriją, įrenginys veiks iki 9 valandų*. Ilgalaikį baterijos veikimą užtikrina įdiegtas optimaliai veikiantis procesorius, energiją taupantis LED ekranas ir šioje įrenginių klasėje geriausia “Samsung” konstrukcija. Esate namuose ar keliaujate, mažiausia kuo teks rūpintis – tai elektros energijos tiekimo lizdas. Keliaujant X520 ypač plonas “slimline” dizaino nešiojamas kompiuteris yra toks lengvas ir patogus nešiotis, kad galite jo tiesiog nepajusti šalia savęs. Tokio pat aukščio kaip 1 euro moneta, t. y. tik 24 mm, šis įrenginys lengvai telpa kiekviename krepšyje, dėkle ar lagamine. Tik 2.09 kg svorio (su 6 skyrių baterija), ypač lengvas X520 užtikrina didžiausią patogumą kelionėje, todėl nešiositės mažiau, o padarysite daugiau. X520 neaukoja stiliaus dėl mobilumo. Jis tiesiog nubrėžia naujas įrangos vystymosi kryptis dėka savo unikalaus vieno taško stiliaus, kurį įkvėpė nesudėtinga jūrų moliusko kiauto formos simetrija. Plonas minimalistinis korpusas, kuriame dera subtili blizgi apdaila ir elegantiškos reljefiškos sidabro-chromo spalvos briaunos. X520 įkūnija aukščiausios klasės gyvenimo būdą. Pirkėjas gali rinktis vieną iš dviejų korpuso spalvų: perlamutrinę juodą arba perlamutrinę baltą. Modelyje N510 įrengtas didelis 15.6" (39.6 cm) LED ekranas atkuria aiškų ir švarų vaizdą, yra patogesnio 16:9 formato. Naujausius HD raiškos filmus ir žaidimus matysite tokius pat, kokie jie sukurti, ekranas užpildomas įvykiais be iškraipymų ir erzinančių juodų juostų – kur jūs beatsidurtumėte. Užtikrindamas vartotojo galimybę visur nuvykti, šioje klasėje geriausias meistriškai pagamintas X520 korpusas apsaugos nešiojamą kompiuterį nuo likimo smūgių kelionėje. Gamybos procese reikliai testuojamas įrenginys atitinka griežčiausius kokybės reikalavimus. X520 tvirtas korpusas ir patikima konstrukcija užtikrina ypatingą atsparumą ir išskirtinį patikimumą, todėl jis puikiai atlaikys kasdienius smūgius ir krestelėjimus.

Gausus X520 jungčių rinkinys leis be pastangų virtualiai perduoti nuotraukas, muzikos kūrinius, filmus, ir duomenis į kitą modernų įrenginį. Įdiegtos trys USB 2.0 jungtys, “3-in-1” atminties kortelių skaitytuvas leis nesudėtingai perkelti duomenis. Naudojant HDMI sąsają greitai ir lengvai prisijungiama prie televizoriaus.

„Sukūrus naują ypač ploną nešiojamą kompiuterį “Samsung X520” praeityje lieka dienos, kai tekdavo rinktis tarp stiliaus ir funkcionalumo. Dabar viską galite turėti viename ypač stilingame įrenginyje, kurio kaina yra visiems prieinama," pasakė Seongwoo Nam, Vyresnysis viceprezidentas ir “Samsung Computer Systems” vadovas. „Ankstesniosios šio lygio mobiliųjų nešiojamų kompiuterių kartos modeliai kainavo daugiau nei 1300 eurų, tuo tarpu „Samsung X520” kaina prasideda nuo 699 eurų". „Samsung X520” bus galima įsigyti nuo rugsėjo mėn. pradžios daugelyje EMEA ir Azijos šalių.

SAVYBĖS:

Pasaulinio lygio mobilusis funkcionalumas

“Intel® Core™2 Duo” mobilusis procesorius – naujos kartos mobiliojo įrenginio procesorius su dvigubu branduoliu skirtas optimizuoti įrenginio darbą, užtikrinti laisvę ir lankstumą gyvenant, dirbant ir pramogaujant kelionėje. Įdiegtos naujos energijos taupymo priemonės prailgina baterijos darbo laiką. Užtikrinamas dar tobulesnis veikimas ir gebėjimas valdyti moderniausią programinę įrangą, įskaitant CAD įrankius ir 3D modeliavimą.

Genuine Microsoft Windows Vista® Home Premium

Iš anksto įdiegus “Vista Home Premium” programinę įrangą, X520 gali žymiai pagerinti jūsų asmeninio darbo produktyvumą! “Vista” leidžia patirti visas pramogų rūšis: nuo televizijos ir vaizdo žaidimų iki muzikos ir filmų. Taip, kaip jūs norite, ir kada norite. Naudojant paprastus ir intuityvius įrankius, dabar yra žymiai lengviau, greičiau, saugiau ir smagiau nei kada nors anksčiau surasti, naudoti, valdyti ir keistis informacija kompiuteryje arba internete. Dabar galima geriau ir patogiau susisiekti su šeimos nariais, draugais ir kolegomis naudojant elektroninį paštą, siunčiant balso ir vaizdo įrašus. 

Ilgesnis baterijos darbo laikas

Būkite nepriklausomi su X520 ir jo prailgintu baterijos resursu. 6 skyrių baterija užtikrina 9 valandų* nenutrūkstamą darbą kelionėje visą dieną. Šis išskirtinis funkcionalumas tapo realybe įdiegus energiją taupantį LED ekraną, optimaliai veikiantį procesorių ir šioje klasėje geriausią “Samsung” konstrukciją. Kiekvieną akimirką galite išvykti ir viską atlikti.

* Baterijos resurso duomenys remiasi “BatteryMark” testų rezultatais ir gali keistis priklausomai nuo komplektacijos.

Tiesiog daug plonesnis

Ypač mobilus nešiojamas kompiuteris – svaro dydžio ar mažesnis nei 1 euras? Ypač plonas “slimline” X520 yra tik 24 mm aukščio, t. y. panašaus dydžio kaip vieno euro moneta. Keliaujant šis įrenginys lengvai telpa kiekviename krepšyje, dėkle ar lagamine.

Mažiau rūpesčių – daugiau rezultatų

X520 toks lengvas, kad galite pamiršti apie jį! Sveriantis tik 2.09 kg (su 6 skyrių baterija), X520 ir jo ypač lengvo dizaino korpusas suteikia didžiausią įmanomą mobilumą. Tuo pačiu metu įdiegtas konkurencingas funkcionalumas užtikrins geriausią darbą kelionėje. Mažiau rūpesčių – daugiau rezultatų. 

Stilius kelionėje

Ar dažnai galite būti stilingas su gaires brėžiančiu įrenginiu? Unikalus X520 vieno taško stilius užtikrina su niekuo nepalyginamą dizainą ir aukščiausio lygio gyvenimo būdą. Įkvėptas jūros moliusko kiauto simetriškos formos, minimalistinis korpusas žavi patraukliu blizgios apdailos ir subtilių reljefinių sidabro-chromo briaunų deriniu. Pirkėjas gali rinktis vieną iš dviejų korpuso spalvų: perlamutrinę juodą arba perlamutrinę baltą. 

Matykite didesnį HD raiškos vaizdą

Nematant pilno vaizdo, didėja tikimybė praleisti svarbią detalę. X520 įrengtame 15.6" (39,6 cm) LED ekrane atkuriamas aiškus ir ryškus vaizdas. Patobulintas 16:9 formato ekranas suteikia galimybę matyti tiksliausiai atkuriamus didelės raiškos („High Definition” -HD) filmus ir žaidimus. Visada galėsite džiaugtis didesniu vaizdu, jūsų neerzins juodos juostos ekrane.

Šioje klasėje geriausia konstrukcija

Gyvenimas keliaujant gali būti ypač sunkus. X520 griežtas ir ergonomiškas dizainas atitinka reikliausius kokybės standartus. Tvirtas korpusas užtikrina išskirtinį atsparumą ir didžiausią patikimumą. Kelionėje jis puikiai atlaikys kasdienius smūgius ir krestelėjimus. 

Paprastas ryšys

Jau nebereikia papildomų sąsajų norint pasiekti geriausią mobilumą. Modelyje X520 įrengti trys USB 2.0 lizdai ir “3-in-1” atminties kortelių skaitytuvas leis nesudėtingai virtualiai į kitą modernų įrenginį perkelti nuotraukas, filmus ir duomenis. Naudojant HDMI sąsają, greitai prisijungiama prie televizoriaus.

Ekologija

„Samsung“ ypač plonas nešiojamas tinklo kompiuteris X520 turi TCO* ir ECO sertifikatus. Šiam įrenginiui gaminti visiškai nenaudojamas gyvsidabris ir kitos kenksmingos medžiagos. Įdiegus ekraną su LED apšvietimu, naudojama žymiai mažiau elektros energijos. Taupaus LED ekrano, optimalaus procesoriaus ir geriausios “Samsung” konstrukcijos derinys – unikalus reiškinys.

Apdovanojimų vertas aptarnavimas

Visa tai paremta dvasios ramybe: jūsų tinklo kompiuterį saugo pirmaujantis „Samsung” garantinis aptarnavimas. Įvykus mažai tikėtinam atvejui, ir atsiradus nesklandumų su tinklo nešiojamu kompiuteriu, “Samsung” tarptautinės garantijos infrastruktūra pasirūpins greitai priimti, sutaisyti ir gražinti įrenginį savininkui. Turėsite kiek įmanoma mažiau rūpesčių ir kiek įmanoma greitai grįšite prie darbo.  

* ApieTCO sertifikaciją

TCO sertifikatas – tai trečiųjų šalių įvertinimas skiriamas kokybiškiems ICT gaminiams, kurie daro minimalią neigiamą įtaką aplinkai. Nuo 1992 m. TCO sertifikacijos programa reikšmingai įtakoja gerėjančią atkuriamo vaizdo kokybę, ekranų ir kompiuterių ergonomiką, tai pat mažinamas ICT įrenginių skleidžiamas elektromagnetinis laukas. Svarbi TCO sertifikato dalis yra energijos taupymas ir kenksmingų medžiagų naudojimo mažinimas. Kompiuterių vartotojai ir prekybininkai vertina TCO sertifikaciją, kaip privalumą renkantis gaminius, kurie atitinka saugios eksploatacijos lūkesčius. Tuo pačiu metu turi būti užtikrinamas pageidaujamas funkcionalumas. Daugiau informacijos: www.tcodevelopment.com.

Apie Samsung Electronics Co., Ltd.

„Samsung Electronics Co., Ltd. “ – pasaulyje pirmaujanti kompanija, vystanti puslaidininkių, telekomunikacijų, skaitmeninių priemonių ir skaitmenines daugialypės terpės technologijas. 2008 m. konsoliduotieji pardavimai sudarė 96 milijardai JAV dolerių. Kompaniją, kurioje dirba apie 164 000 žmonių 179 biuruose 61 valstybėje, sudaro du pagrindiniai padaliniai: Skaitmeninių priemonių ir komunikacijų padalinys ir Komponentų padalinys. Pripažintas, vienu iš greičiausiai augančių pasaulinių prekės ženklų, „Samsung Electronics“ yra pirmaujantis skaitmeninių televizorių, atminties lustų, mobiliųjų telefonų ir TFT-LCD matricų gamintojas. Daugiau informacijos: www.samsung.com

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)