Pergalinga „Fujifilm“ stiliaus ir technologijos kombinacija – „FinePix F70EXR“ pagaliau Lietuvoje  (1)

„Fujifilm“ pristato „FinePix F70EXR“ – vieną ploniausių pasaulyje kompaktinės klasės skaitmeninių fotoaparatų su 10 kartų optinio artinimo funkcija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo ankstesnių kompanijos „Fujifilm“ pristatytų modelių, šis fotoaparatas skiriasi net trimis esminiais patobulinimais: „Super CCD EXR“ vaizdo sensoriumi, „Fujinon“ objektyvu ir stilingu korpusu. Nuo rugsėjo mėn. „Fujifilm Lietuva“ pristato šį fotoaparatą ir Lietuvos rinkai. Siekdama itin aukštos kokybės vaizdų, fotografuojant net ir smulkius objektus, net ir ne pačiomis geriausiomis apšvietimo sąlygomis, kompanija „Fujifilm“ sukūrė „Super CCD EXR“ vaizdo sensorių, kuriame sujungė didelės skiriamosios raiškos, pagerinto spalvinių pustonių atkūrimo ir aukšto jautrumo savybes. Naudojant šią technologiją, vaizdai yra atkuriami ypatingai detaliai, užtikrinamas jų ryškumas. „Fujifilm“ fotoaparatuose nuo šiol naudojamos žinomo optikos gamintojo „Fujinon“ optinės sistemos. Optika su „Super EBC Coating“ – elektroniniu lęšių dengimu, sumažina atspindėjimą, šviesos nuostolį, ir tokiu būdu užtikrina iki minimumo sumažintą šešėliavimo ir išsiliejusių vaizdų riziką. Turintis net 10 kartų optinio artinimo funkciją, FinePix F70EXR fotoaparatas yra vos 22.7 mm storio. Akivaizdu, kad juodos arba sidabro spalvos korpuso dizaino kūrimui skirta tiek pat dėmesio, kiek ir įrenginio vidinėms savybėms – stilingas, aptakus, bet lakoniškas dizainas yra sukurtas tiek vyrams, tiek ir moterims.

Fotoaparatas šį mėnesį pirmą kartą pristatytas Lietuvos rinkai jau sulaukė pozityvių atsiliepimų. Valdas Bagdonas, „Fujifilm Lietuva“, rinkodaros direktorius sako: „Išskiriame dvi pagrindines pirkėjų grupes: pirmieji, vertinantys technines fotoaparato charakteristikas, o ypatingai šio modelio naujoves, bei antrieji, besirenkantys aukšto lygio produkto funkcionalumą už santykinai nedidelę kainą, t.y. – lyginant su kitų gamintojų kompaktinės klasės fotoaparatais.“ Todėl FinePix F70EXR, kuris idealiai tinka fotografijos mėgėjams, nenuvils ir profesionalų. Orientacinė mažmeninė kaina – 899 LTL. Specialiai šiam fotoaparatui sukurta internetinė svetainė: http://www.fujifilm.lt/f70

Apie kompaniją „Fujifilm Lietuva"

“Fujifilm Lietuva" – tai Japonijos vaizdo ir garso atkūrimo medžiagų bei įrangos srityje dirbančios kompanijos "Fuji Photo Film" atstovai Lietuvoje. Kompanija sparčiai plečia skaitmeninės fotografijos veiklą ir pristato apdovanotąją vaizdo atkūrimo technologiją „Fujifilm EXR“, leidžiančią fotoaparatui prisitaikyti prie aplinkos sąlygų. Kompanija taip pat pristato pirmąją pasaulyje 3D vaizdo sistemą, suteikiančią galimybę mėgautis 3D vaizdais be specialių 3D akinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: