HP pristatė didžiausią x86 serverių pasirinkimą rinkoje  (0)

Nuo š.m. kovo mėn. pasaulinė technologijų kompanija „Hewlett-Packard“ (HP) pristatė jau 22 naujus serverius, kurie papildė „HP Proliant“ G6 kartos platformų gretas. Naujieji serveriai išsiskiria energijos tausojimu, paprastu valdymu bei darbo našumu, todėl leidžia įmonėms dar greičiau susigrąžinti investicijas į technologijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl „AMD Opteron 6-core“ ir „Intel Nehalem“ procesorių naujieji „HP ProLiant“ serveriai išsiskiria itin geru kainos ir galingumo santykiu.  Iš 22 skirtingų produktų susidedanti „HP ProLiant G6“ x86 serverių pasiūla yra didžiausia rinkoje, todėl leidžia klientams išsirinkti geriausiai jų verslo specifiką, turimą biudžetą ar darbo apimtis atitinkančius produktus. 

„Tęsdami HP serverių inovacijų tradicijas, naujieji „HP ProLiant“ G6 kartos serveriai sunaudodami tik mažą dalelę elektros energijos, kurios reikalaudavo ankstesnės kartos, demonstruoja geriausius darbo rezultatus rinkoje“, - teigia HP „ProLiant“ serverių ir „BladeSystem“ sistemų  pardavimų vadovas Baltijos šalims Vladimiras Silkovas. - “Įmonės, kurios naudoja senus serverius, patiria nereikalingas išlaidas elektros energijai, įskaitant ir aušinimą, moka už papildomą darbo valandų skaičių bei daugiau išleidžia programinės įrangos licencijų įsigijimui, kai vietoje vieno naujo serverio tam pačiam našumui pasiekti naudojami keli. Akivaizdu, jog dabar, labiau nei bet kada anksčiau, klientai stengiasi sumažinti duomenų centrų išlaikymo kaštus,”

Naująsias „HP ProLiant G6“ platformas su AMD ir Intel procesoriais jau galima užsisakyti visame pasaulyje. Kainos prasideda nuo 2900 litų ir kinta priklausomai nuo konfigūracijos. Be to, pirkėjai gali dar sumažinti įsigyjamų HP serverių kainą priduodami savo senąjį serverį. HP suteikia galimybę grąžinti bet kokį bet kurio gamintojo veikiantį serverį, už kurį sumoka pirkėjui, t.y. suteikia grąžinamo serverio vertės nuolaidą (žr. www.hp.lt/trade-in). Daugiau informacijos apie „HP ProLiant“ serverius galima rasti adresu www.hp.com/go/proliant ir www.hp.lt/server svetainėse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: