Kodėl vyrai lieka viengungiais? Štai ką rodo tyrimas socialiniame tinkle

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dr. G 2023-04-26 13:10
"Vienišiems šiuolaikiniams vyrams dažnai trūksta flirto įgūdžių, nes protėvių priešindustriniame kontekste atrankos spaudimas mechanizmams, reguliuojantiems poravimosi pastangas ir išrankumą, buvo silpnas" Klasikinis klaidingų išvadų pavyzdys. Maža to, kad neieškoma kitų priežasčių, bet dar ir nesuvokiama, kad ĮGŪDŽIAI yra įgyjami, o ne paveldimi. O dabar apie tuos įgūdžius... Vyrai neturi įgūdžių, nes negali jų įgyti - bet koks bandymas to išmokti yra iškart su triukšmu verčiamas seksualiniu priekabiavimu. Tai iš kur tie vyrai kažko išmoks? Apskritai, šiais laikais flirtas yra tiesiog prilyginamas seksualiniam priekabiavimui.
Kyborg 2023-04-26 21:00
Ar aš teisingai suprantu, kad tavo nuomone flirto mokymasis prasideda ne nuo bendravimo bendraujant su merginomis, palaipsniui suprantant kas joms patinka. O flirtuot mokaisi po "labas" iš karto pereidamas iš pradžių prie grabinėjimosi, po to tiesiog prie pasiūlymų seksui ir laikui bėgant nuleidinėji priekabiavimo intensyvumą kol išmoksti flirtuot? Toks tavo mokymosi flirtuot algoritmas? Marozas ir tiek. Tačiau tu teisus, įgūdžiai įgyjami, o ne paveldimi. Tačiau jų išmokt gerokai lengviau kai yra iš ko mokytis, nuo mažumės matai kaip suaugę bendrauja.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-04-29 14:30
Dažnai žmogus nežino teisingų žodžių situacijai apibūdinti. Tokie atsakymai kaip "nerimas, santykių baimė, pasidavimas" nėra tinkami - su jais tik sumenkini save. Aš naudoju žodį intravertas - tai tiesiog "f*ck off"