Sibire rastas naujas tikėtinas žmogaus protėvis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MarijonasM 2010-03-26 15:32
Kaip sakoma: "Kur jūsų Dievas dabar?"
Thuban 2010-03-26 16:10
In your face Christians
mnv 2010-03-26 18:06
/sarcasm on Nesamone! Zeme yra tik 6tukst metu senumo, o tuos kaulus dievas ten padejo, kad patikrint musu tikejima!!! /sarcasm off
Justin999 2010-03-26 20:12
Vaje kiek daug nuoskaudu turinciu ateistu sitam saite
MarijonasM 2010-03-26 20:40
http://lt.wikipedia.org/wiki/Puikyb%C4%97
Skaičius 2010-03-26 21:22
Ar tik man vienam labai įdomu, kad kažkada šiame pasaulyje galėjo vaikščioti dar viena, niekam nežinoma žmonių rūšis? O gal jų buvo dar daugiau? Iš komentarų nesimato, kad kažkas būtų susidomėjęs
arklystu 2010-03-26 23:15
"tikrų" mokslininkų komentarai nebeiškenčiau neprisijungęs kai čia visi laukia krikščionio požiūrio. Taip patys tik įrodote savo abejones. Mūsų Dievas visur, ir mes Jo neiškom tikrąja to žodžio prasme iš piršto laužtose pasakose apie Hobitus. Dar viena relikvija ateistams - moters x mažylis pirštas. Ir čia tikrai ne religija, kur tau, nei kas Darvinu tiki nei ką... Skaičiau, kiek žinomų žmonių rūšių jau esi suskaičiavęs?
feed73 2010-03-26 23:42
Perskaiciau straipsi ir iskarto kilo mintis, pirmas pateiksiu krikscioniska minti, bet kas tau, ziuriu cia ju pilna, padariau isvada jog tikejimas vis darar gyvas, nors as tikiu labiau mokslu ir tik mokslu, nei realigija, ir kiekvienas toks atradimas sustirina tikejima mokslu ir didina atotruki nuo religijos
arklystu 2010-03-27 00:27
feed73, tikėjimas ir mokslas neprieštarauja vienas kitam. Kaip ir pats parašei, "tikėjimą mokslu". Nejau sunku suvokti, kad net ir pačiais akivaizdžiausiais įrodymais dar reikia patikėti, visos žinios ateina per tikėjimą, ir aišku per tikėjimą tuo kuo nori tikėti. Man tokie straipsniai tik stiprina tikėjimą. Galite atmesti religiją, bet jūs neatmesit savo tikėjimo. Žiūrėkit tiesos, nes melu dažnai lengviau tikėti.
Justin999 2010-03-27 07:20
Mokslas ir religija yra du skirtingai dalykai. Mokslas reprezentuoja mastymo koncepcija "zinau". Religija reprezentuoja mastymo koncepcija "nezinau, to neimanoma zinot, bet as tuo tikiu". Tuom viskas ir baigiasi. Mokslas niekada nei tvirtins nei neigs religijos ar tikejimo objektus, nes tai nera MOKSLISKA visu pirma, visu antra visada egzistuos tam tikra nesuvokimo sritis, kur religijos ar tikejimai gales egzistuoti. Visi sitie "moksliniai irdodymai kad nera Dievo" yra tokie patys lempiniai, kaip kad "moksliniai Dievo egzistavimo irodymai". Tokio dalyko is vis nera. Viena ar kita fanatiku puse bando is 26-osios netiesiogines logines minties moksliniam veikale kazka pritemti vienur ar kitur, kas yra nesamone. Dar karta pakartosiu - bet koks bandymas mokslo teorija taikyti Dievo egzistavimo paneigimui ar irodymui yra NEMOKSLISKA, tokie argumentai yra beprasmiai, tokia veikla priestarauja pacio mokslo esmei, o tokei zmones - patys nesupranta ka daro (abiem pusem tai galioja). Vieni i nesuvokim osriti kisa religija, kiti nekisa nieko - tiesiog sako "as nezinau kaip ten yra". Man nera problemu nei su viena grupe, kol neprasideda istatymuose draudziami veiksmai. Apskritai mano subjektyvia nuomuone, religingi/tikintys zmones apie moksla ismano daug daugiau, negu nereligingi/netikintys zmones apie religijas Tai liudija vien tokie grybu pjovimai forumuose ar kitur, kaip kad "krikscionys visi mano, jog zemei 6000m", "visi krikscionys mano, kad zeme buvo sukurta per 6 dienas" - patarciau maziau grybaut, nes toli grazu siandienine biblijos interpretacija net nera arti to. Tad tokie mano trumpi pastebejimai
MarijonasM 2010-03-27 09:54
Aš ir taip manau, viskas priklauso nuo žmogaus fantazijos.
Skaičius 2010-03-27 10:11
Čia tu rimtai klausi? Šiuolaikinis žmogus, neandertalietis, tikėtini homo floresiensis (apie kuriuos esu mažai girdėjęs), dabar atsiranda „Moteris Iks“ ir dar buvo Ieva ir Adomas (na, gerai, dėl paskutiniųjų dviejų juokauju ). Aš remiuosi mokslu, o ne religija. Dievas nenusileido iš dangaus ir nepasakė, kiek gi tų žmonių rūšių buvo. Tikrai nenoriu tavęs įžeisti (bet gal jau įžeidžiau), todėl nesakysiu kaip drastiškai pasikeitė mano nuomonė apie krikščionybę per pastaruosius metus, apie kurią ir taip nebuvau geros nuomonės. Jeigu nori tikėti, tikėk. Šia tema aš daugiau nebediskutuosiu.
Nightbringer 2010-03-27 18:59
Patarčiau mokslininkams nepaskubėti su išvadom, nes gali lengvai apsijuokti. P.S: Deja, realybe tokia, kad daugumos ateistų požiūris, toks koks buvo bažnyčios viduriamžuose. Deja pastaruoji smarkiai evoliucinuoja savo požiūriu, ko negalėčiau pasakyti apie dauguma jūsų. Diskutuojat ne į tema ir nesuprasdami apie ką patys kalbate. Bandote parodyti savo viršenybe temose, kurios visai nesusijusios su religija... Nepalaikau nevienos pusės, bet realybe tokia, kad žmogui reikalingas tikėjimas. Nekalbu apie kekviena atskirai, bet ar matote kuo tos ,,pilkosios masės" tampa be jos? Nesakau, kad reikia tikėti į dieva, bet reikia iš religijos semtis moralės normų, nes kažkodėl ateistinėje visuomenėje, to televizija ir internetas neišmokina. O jei netiki- netikėk. Tai kekvieno laisvas pasirinkimas ir aš jo neprikičiu kitiems. Ateis laikas ir žmogus pats susivoks, kaip jam gėriau.
Mitas 2010-03-27 20:18
Man įdomu, tik aš kartais pritingiu komentuoti. Bet tu išprovokavai. Iš tikrųjų tai man įdomu tokie dalykai iki tol, kol straipsnyje šalia žmogaus nepradeda paišyti beždžionės. Šiame straipsnyje jos nebuvo, tad mielai jį perskaičiau. O kažką protingo apie jį pasakyti negaliu, neturiu minčių.
kionig 2010-03-28 00:21
O ka turi pries primatus ?
barabarijus 2010-05-25 23:31
radau kazka ir pats nzn ka... http://www.youtube.com/watch?v=l5-pIbyB5_k
punktyras 2010-05-26 00:26
Jūros gyvūnų fosilijos nuosėdinėse uolienose. Jos buvo atvilktos kartu su paskutiniu ledynu. Tokių akmenukų tikrai netrūksta:) Bet gal jie gali būti mūsų protėviai.
barabarijus 2010-05-26 14:17
taip ir maniau kad cia kazkas susije su vandenyno gyvastim