Mokslininkai papasakojo, ką aptiko atvėrę Kristaus kapą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lindemann 2017-12-03 20:45
"Tačiau ši vieta tokia reikšminga, kad patriarchai ją atverti leido tik 60 valandų." Kas keisčiausia, jog religiniai fanatikai šiais laikais vis dar turi galią, aukšesnę už įstatymus. Lietuvoje ypač aktualu. O dėl numirėlio, tai dar keisčiau, jog per 2000 metų žmonija taip ir nepatobulėjo- tie patys stabai, tikėjimas išgalvotais įvykiais ir t.t. Aišku gyventi lengviau, kai manai, jog už tave viską nusprendžia ilgabarzdis dėdė and debesies, tik su tokiu mąstymu nelabai paliksi pėdsaką visatoje.
Metalinė Musė 2017-12-04 00:20
keistas religijos supratimas pas tave, tu ka noretum kad stabu projekcijos zibetu baznyciose vietoj fiziniu medziagu ar dar kaip nors stabus pakeistume? kal tiketume i tikrais ivykiais ir t.t tai jei dievui barzda auga tai ir kiti biologiniai procesai turetu vykt. kaip manai jis bezda tais tyliais po visa kambari sklindanciais ir puse valandos neissisklaidanciais, ar garsiais bet neveiksmingais? beje zinau kad menuli uzkariavom bet tai leisk pasidziaugt nes, trukt, ir padesim pedsaka visatos pakrasty ir ka tada beveiksim? neskubek gyvent kaip sakoma
lindemann 2017-12-04 12:42
0
Algucis R 2017-12-04 21:15
Aš tai nieko taip ir nesupratau ką jie ten rado, lyg nieko, IV amžiuj tą kapą pastatė romėnai, vėliau kryžiuočiai patobulino ir tiek.