„Tai yra gudrus triukas.“ Pažiūrėkite į nuotrauką. Kaip prekybos centrai jus mausto (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2024-09-01 15:45
Tik nereikia tų nesamonių apie apgaules ir kitokį šlamštą. - Raudona spalva tiesiog geriau tinka. Kaip atrodytų vaisiai supakuoti juodame arba mėlynam maiše? Visiškai ne į temą. - Raudona, žalia, geltona spalva tarp vaisių geriau žiūrisi. Juodų, mėkynų, rudų vaisių nėra, todėl ir tokia spalva netinka. Nėra čia jokios apgaulės.
Stebėtojas 2024-09-01 21:44
Kokios spalvos baklažanas? O kaip dėl slyvų?
immortallt 2024-09-02 07:06
Sekantis straipsnis: „Tai yra gudrus triukas.“ Pažiūrėkite į nuotrauką. Kaip moterys jus mausto (Foto) Čia net visą ciklą galima pavaryti, pradedant nuo priauginamų plaukų, makiažo, permanentinio makiažo, spalvoti lęšiai, implantai, pakelianti liemenėlė, rūbai sukirpti taip, kad paryškintų gražias vietas ir paslėptų trūkumus ir t.t.
Dr. G 2024-09-02 12:22
Būtent, kad sąmonė. Jei tas mandarinas būtų visiškai baltas, kaip popieriaus lapas, tai tokiame tinklelyje jis atrodytų oranžinis. Pabandyk. Be to, kodėl tada ir rašo, kad citrinos geltoname, o mandarinai oranžiniame, o ne atvirkščiai ar random? Ir dar... tai kodėl ne baltuose tinkleliuose viskas? Juk dažams sutaupytų. Taip anksčiau ir būdavo.
immortallt 2024-09-02 12:45
Bet kokią prekę pakuoji, kad ji atrodytų geriau, ar kad atrodytų blogiau? Reta įmonė sugeba pasiekti tokį lygį, kad pakuodami į baisesnę pakuotę, sugeba ne tik išlaikyti, bet ir didinti pardavimus. Arba kai ūkininkus/maisto pramonę smerkia, kad "nekondicinius", t.y. formos, išvaizdos reikalavimų neatitinkančius vaisius ir daržoves neveža į prekybos tinklus ir keliauja pašarams, ar palieka supūti, bet jei pakliūva sraute nekondicinių produktų, tai jie stovi neparduoti ilgiausiai, ir paima, tik jei kažkam labai reikia, o gražesnių nėra. Pokyčiai prasideda nuo vartotojo elgsenos pokyčių. Nenori tinklelyje pirkti - nepirk, pilna yra be jų.