Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
Karvė 2011-09-21 00:30
Nu baisiai įdomu būtų pavartyti!
kionig 2011-09-21 01:09
Nu va, apie vakuuminį virimą nieko nežinojau - reiks pasiskaityt
punktyras 2011-09-21 08:35
Gal bendradarbiavo su Heston'u Blumenthal'iu? Jis irgi panašią filosofiją išpažįsta ir yra „molekulinis kulinaras“. Apie vakuuminį maisto ruošimą rodė per Discovery Science. Tikrai įdomu.
romienas 2011-09-21 08:46
Na vien nuotraukos įdomios
Mauras Klajoklis 2011-09-21 10:30
Na pdf'ų pilnas internetas, bet faktas kad popierinę būtų maloniau pavartyti. Tikrai suintrigavo, nieko nebuvau apie knygą girdėjęs, reiks pasidomėti
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Molekulinė gastronomija? „Microsoft“ technologas kulinariją perkėlė į kvantinį lygmenį