Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
SaMaras 2018-08-13 22:00
Bullshit.. šviežiai papjautos mėsos nerekomenduojama vartoti, ir ją palaikyti vertėtų bent 24val, to palaikymo metu išsiskiria mėsos „sultys“ ir pan ką čia aprašo.. jei kepi anksčiau mėsa labai čirška (dėl didelio vandens kiekio) tačiau kepant namuose užaugintą gyvuliuką tas skystis niekada nevirsta „kiaušiniene“ todėl bent jau man tikrai kyla klausimas ar parduotuvėse pardavinėjama mėsa nėra kokiu nors būdu „praturtinta“ kokiu baltyminiu skysčiu..
AndriusA. 2018-08-15 11:56
"praturtinta" spec įranga. https://www.elega.lt/lt/injektoriai-pau ... -80-an-110
Sveria daugiau (pirkėjo apgaulė), prekinė išvaizda geresnė (blizgi, šlapia, taip greit vitrinoje neišdžiūna).
amas 2018-08-15 12:58
Buliaus šūdas. Injektoriai naudojami mėsos gaminiams, ne žaliai.
Iš naminės vištos mesos sulčių ir gaunas kiašinienė. Spėjus balbymai kokie iš kraujo ar panašiai.
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Kažkokia apgaulė ar gendanti mėsa - kas yra tas skystis mėsos pakuotėse?