Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
bahuriux 2019-11-06 18:18
Netikras vasabi (ko gero) gerai atkemša nosį, kai nuo slogos būna užsikimšus.
woozyy 2019-11-06 20:10
Buvau gaves lauktuviu tikro vasabio. Skonis tikrai panasus, tik tikras vasabis labai aitrus. Man asmeniskai labai primena lietuviska kriena paruosta namuose is tarkuotos krieno saknies, kuri nera toki aitri kaip tikras vasabis.
Pompa 2019-11-06 20:59
seiles varvet pradejo, reiks krienu nusipirkt.
vardasas 2019-11-07 01:35
It comes with slices of sweet pickled ginger and a dish of salty soy sauce and fiery-hot wasabi (a green paste, similar to horseradish).
Pasalietis 2019-11-07 12:31
Idomu kaip gavai to tikro vasabio. Kai jo galiojimo laikas toks trumpas
bahuriux 2019-11-07 15:01
Nu aš tą (ko gero netikrą?) vasabi kai paragavau grynai krienų skonis, bet kaip pogalais išgavo tą "turbo atominį" stiprumą iš paprastų krienų? Aš mėgstu aštriai valgyti, bet to "fake" vasabi stiprumas toks, kad nuo 0,1g snargliai, ašaros ir kas tik nori bėga, tokių krienų nebūna.
Gediminas Jurgaitis 2019-11-07 15:34
oi kaip buna jei geru krienu pasitarkuoji tai joptvajmat... ir asaros ir snargliai ir kas tik nenori bega kazkada kaimyno krienu kaip uostelejau, galvojau nualpsiu
amas 2019-11-07 15:45
Ble tikri krienai yra žudandis dalykas, kai laiku nukasti, jei gerai pamenu vėlai rudeny, kai lapai pavysta. Kai tarkuodavo, virtuvėj ant palangės prie visiškai atidaryto lango, kitam kambary už dviejų duru akis grauždavo. Nuo dektuko galvutės dydžio gabaliuko, jau visos čekros atsidaro. Pardyotuviniai manau ten mažiausiai perpusia kokios bulvės sutarkuotos.
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Tas „Wasabi padažas“, kurį valgėte su savo sušiais, net nėra „Wasabi“