Naujos maisto gamybos technologijos ateina - ar norėtumėte atspausdinto Wagyu kepsnio?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Tadzia 2021-08-26 07:43
Vagių kepsnys?.. Gal tiesiog, - vagiena?
Albertinou 2021-08-26 10:41
Žvengeu koke valandą. Rimtai. O šiaip teko darytis burgerius iš Wagyu mėsos, tai tikrai skonis visai kitoks nei paprastos jautienos. Tik įdomu kodėl pas mus ūkininkai neužsiaugina šių jautukų
DarkNRG 2021-08-26 15:21
Kazin kokius dar jie ten gyvubu kankinimo budus susigalvoje kad tik mesa skanesne butu.
Stebėtojas 2021-08-26 19:37
1kg ~ 300 Eurų... Ar tikrai verta mokėt tokius pinigus? Nebent pinigų neturi kur dėti. Nors visais laikais buvo pačiuožusių, kurie už egzotiką mokėdavo didelius pinigus.
Pumper 2021-08-26 20:00
Jeigu dabar nebus mokančių 300€/1kg, tai už kelių metų negamins už 30€/1kg.
mindaugas.vaitiekūnas 2021-08-26 20:14
Labiau norėčiau to pomidoro, kurį prieš 20 metų galėdavau laisvai nusiskinti šiltnamyje. Jiems užauginti nei mokslininkų nereikėjo, nei ypatingų technologijų. Su agurkais ir obuoliais tas pats! Apie druskos tirpalu užpildytą mėsą esu tos pačios nuomonės - atrabotkė o ne maistas! Šiknon tas gudručių technologijas!
Evil Goku 2021-08-26 20:48
Tai varyk į kaimą, auginkis daržoves ir gyvūnus. Ar labiau norėtum, kad kiti tau vergautų ir pusdykiai pardavinėtų natūraliai užaugintas daržoves ir mėsą?
mindaugas.vaitiekūnas 2021-08-26 21:06
Ką reiškia vergautų ir pusdykiai pardavinėtų? Kad nei parduotuvėje, nei bazėje/turguje nėra šių kokybiškų produktų net už kosminę kainą
Evil Goku 2021-08-26 21:19
Tai įkurk kokybiškų pomidorų ir agurkų ūkį, pardavinėsi už kosminę kainą, tapsi milijonieriumi arba pamatysi, kad beveik niekas neperka pomidorų už daug brangiau nei maximoje.
mindaugas.vaitiekūnas 2021-08-26 21:57
Kad milijonai manęs nedomina. Ypač kai nėra ką už juos pirkti O tu turbūt nematei, kad prie maximos tame lauko kioskelyje, kur vasarą pardavinėjamso daržovės, vaisiai ir uogos, tos prekės dažnai būna brangesnės už tas, kurios pardavinėjamos maximoje. Bet kažkaip nebankrutuoja. Beje dėl pomidorų skonio čia jau rašė: http://www.technologijos.lt/n/mokslas/g ... ekuo-detos
Evil Goku 2021-08-26 23:42
pomidorų ir agurkų kilogramą?
mindaugas.vaitiekūnas 2021-08-27 00:02
Nežinau, bet įprastai ant kavos per dieną išleidžiu 4-6 eurus, kartais 10. Tai gal skanių, prinokusių, kvepainčių pomidorų kilas išeitų, a?
VirtualGadget 2021-08-29 18:56
Pomidorai yra lepūs šiltamėgiai augalai. Manau kad žinant norimos pomidorų veislės pavadinimą galima nesunkiai užsiauginti ar susitarti kad kas užaugintų jų. Aišku garantijų ūkyje taip kaip kitose ūkio sferose nėra. Bet ūkininkai dažnai išskirsto riziką . Tai augina skirtingas veisles skirtingose vietose ir panašiai. Bet aišku nuo nuostolių jų tai visiškai neapsaugo.
immortallt 2021-08-31 22:00
Yra, kartais leidžiame sau nusipirkti. Baigsis namo reikalai, gal dažniau sau leisime tokią prabangą. EFF 10€ ant kavos? :O Po to žmonės skundžiasi, kad mažai uždirba...
AAA000 2021-08-31 23:00
tokiu niekas nebeturi. net kur siltnamiuose augina sau. viskas tame - kad veisles reikia palaikyt. bet ukininko lygiu tas sunku. padaro klaida ir viskas - prarado "sena skania" veisle. o atkurt nebera is ko. ten gi ne kazkokie daugiameciai augalai - kaip obelys kokios. bet net ir obelis prarado jau... seklas perka visi. o jos kuriamos butent masiniam vartojimui. nera is kur gaut. kad augina namuose - nereiskia kad paskanes kazkaip tie pomidorai nuo "meiles" o isvedint paciam skonines savybes reikia bent 10-15 metu, kad paskui per metus prarast viska... arba numirsta ir tiek... selekcinio testinumo ner. gal ir turi kas kaimuose kur - neprivazines miestieciai - ypac kai konservai net prekiau draudzia laisvai... seseliai vaidenasi visur... tuoj SDK kodus kiekvienam pomidorui ives... isvis valgysit plastikinius pvz Anglijoje vietine produkcija laikoma kai atvezta ne is toliau kaip 15 myliu aplink, i prekybos taska. ir mokestiniu nesamoniu tokiai ner. jei gali irodyt vietini tiekeja. o pas mus turguose is ispanijos privezta bagazinese arba net stambus siltnamiai perklijuoja furom prisiveze - daro i "vietinius" pomidorus nes konservam popieriai ir kodai svarbiau uz REALIAS laboratorines analizes... tikrina ne produkta, o popieriu "autentiskuma" kysininku valstybe... del to ir nerysit skaniu pomidoru... rysit "optimizuotus", nes konservai jus optimizavo...