Abiturientai šiemet stojimo prašymus į aukštąsias mokyklas galės siųsti ir internetu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ligonis 2010-01-30 19:14
... visa diena as stovejau tose eilese pateikdamas prasyma(net nesupratau kokio velnio ten kaikurios eiles yra)... sugalvojo db tik ta stebuklinga interneta naudot kazka lyg ir i protinga puse vaziuoja su tokiais pakeitimais. didziuojuosi.
kionig 2010-01-30 19:38
Tai kad seniai tas buvo galima teikti prasymus uzpildant anketa per lamabpo ir vsio. Jau gana ilgai laika ta lama taip daro. Tik poto vistiek teks kazkuria diena nunest dokus ir atsisvies jie ten, sutikrins ar viskas gerai duos kopija pasirasysi ir galesi laukt pavasario. Aj bet is pradziu teks susimoket stojamaji mokesti uz prasymu ten nuo 2 iki 8 lyg 80 lt, o iki 16 virs 100 lt banke, o toliau lamoje reginiesi ir suvedineji duomenis savo. Aj beto registravesi per lama gali dokus potu i bet kuria aukstaja nest, siaip tai viskas parasyta. Paprasta kaip du pirstus...
Edvinas 2010-01-31 18:17
Kiek laiko sugaišau su tais stojimais, eilese kilometrinėse prastovėjau kaip ir tūkstančiai kitų, o kiek laiko ir pinigų buvo galima sutaupyti padarius paparasčiausią registraciją internetu (be jokių dokumentų vežiojimų). Kol istojau teko nuvažiuoti iki klaipedos, po to iki Vilniaus (iš viso išėjo apie 800 km). Ir prastovejau po 5 val eilese. Stojimas daugiau priminė viduramžius, nors ir šiek tiek buvo bandoma naudoti internetą.