Kaune kuriamas naujas sveikatos mokslų universitetas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Darwin-was-right 2010-02-01 19:00
As uz! Bet tik tuo atveju, jei visi milijonai bus investuoti ten, kur ir parasyta, nors turbut gan naivu tiketis, bet *fingers crossed*.
Edgaras 2010-02-01 19:11
Naujiena kaip is fantastikos rubrikos. Kaip fakta palyginti koki Vokietijos ar Anglijos universiteta kurie siulo medicinos studijas. Kmu atrodytu kaip Sovietu universitetas vis dar uzstriges 1970-aisiais
fonomanas 2010-02-01 21:20
Ponas Edgarai, cia faktas, nuomone ar tik seip slebezavones? Nes nuskambejo kaip negincijamas faktas be jokiu argumentu..
irenica 2010-02-01 21:50
Kaip gi ne taip.... Jei butu kaip sakai, tai norvegijos, danijos univerai nelauktu musu absolventu isskestomis rankomis.
Edgaras 2010-02-01 22:32
O tu pasidomejai kodel KMU absolventai yra laukiami vakaru europoje ir net tik? Butent todel kad vyriausybes kitu saliu grieztai kontroliuoja studentu skaiciu kuriems yra leidziama studijuoti medicinos mokslus. Ir realiai daug pigiau yra griebti teoriskai paruosta absolventa, pasodinti i keliu metu integruojancia programa, supazindini su high tech iranga ir ziniom. O kas lietuvoje buna? Teoriskai paruostas absolventas baigias mokslus turi eiti dirbti i tragiskas klinikas, dirbti su tragiska iranga. Turiu keleta kolegu kurie vyksta studijuoti tiek i baltarusija, latvija ar estija ar rusija studijuoti medicinos, todel kad jiems nepavyksta savo valstybese istoti nes konkurencija ir reikalavimai ir nerealus. Lietuvos populiacija apie 3mln. Kiekvienais metais teises studentu baigia apie 2-4tukstancius.(Iskaitant teise, teises valdymas, muitines veikla ir visi kiti, apemus kolegijas ir t.t) Lietuvos rinka uzkista teisininku, valstybei nesvarbu. O Universitetai pelnasi is to kad tokia specialybe populiari ir bando studentus sukisti kaip tik imanoma. (Paskaitos pilnos pilnos zmoniu buna) - Conclusion. Stai kodel reikia KONTROLIUOTI SRAUTA. KMU pagal teorines informacijos pateikima yra nepriekaistingas, nors tikriausiai lietuvos universitetai ir taip puikiai moka studentam prikisti i galva belekiek informacijos. Nezinau ar teko jums lankytis uzsienio universitetuose, jei teko tai turetumet buti pakraupe kokio zemo lygio yra KMU emm "facilities"(Iranaga??) Final conclusion. Teoriniu atzvilgiu KMU yra puikus universitetas(taciau visi kiti lt univerai taip pat ant teorijos yra belekokie) Taciau praktiniu yra atsiprasant sovietmecio lygio. Ir kai tokia naujiena rasoma tikrai atrodo is fantastikos rubrikos. Ir visa tokia nuomone susidariau is kolegu kurie studijuoja paciame KMU, teko lankytis kauno klinikose, teko lankytis kitose KMU vietose. Ir taip teko lankytis uzsienio universitete
Darwin-was-right 2010-02-01 23:52
Todel tam ir bus tie milijonai (kurie tikrai atrodo fantastiski, nes gali nueit i kazkieno kisenes), kad atnaujint inventoriu visa, nes to tikrai, pripazistu, reiktu. Aisku visu kliniku neatnaujinsi, taciau ne vien inventorius ir teorijos kisimas i galva yra svarbiausia, o faktas tas, kad kmu tikrai paruosia gerus medikus net ir esant prastesnems salygoms lyginant su uzsienio universitetais.
Vytax 2010-02-02 08:05
Dar galėtų prie šių dviejų prisijungti LKKA. Nes jame irgi vyrauja biomedicinos mokslai, studentai naudojasi KMU biblioteka ir t.t.