Studijų programos gali būti naikinamos neįteikus diplomų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ZydriusX 2010-03-01 19:33
nu... nuėjai į jų svetainę, bet nk neradau, kur būtų įvertintos studijos ar pan... jeigu čia jų pagrindinė veikla, tai kdl taip sunku ją rast? (jei ji ten išvis yra)...
blizzard 2010-03-01 20:32
jau b* b* ... kuo toliau tuo labiau man atrodo kad čia bandoma padaryti perversmą valstybėje, tuoj studentus užpjudys, man tik įdomu kur jie pabėgs ir ar spės pabėgt.. kažkokios nesąmonės darosi toj lietuvoj.. naikins jie matai studijų programas ne nu.. tai padarykit kosmonauto studijas ir po to dar praneškit kad dėl to jog nėr perspektyvų mes tokias studijas naikinam, čia turbūt naujas biznis universitetų.
Manvydas 2010-03-01 21:46
Kartu ir juokinga ir graudu. Studentas mokosi, mokosi, kiša pinigus, gadinasi nervus ir pan.Ir galiausiai jam švelniai tariant pasakoma: Dink, tavo studijos nutraukiamos, diplomo negauni. Kas per? „Kol kas nenumatoma, ką turėtų daryti studentai, kurių studijų programos bus panaikintos“, - sakė A. O aš žinau ką, ogi teistis.
Gintulis 2010-03-02 06:31
Kaip visada daroma iš antro galo, pirma padarys nesąmone, panaikins programas, po to pamatys, kad skaudžios pasekmės studentams, o tada ieškos būdu kaip tas pasekmes išspręsti ar sumažinti. Švietimo reforma kiek metų jau trunka, 10 ar 15 metų? Ir per tą laiką nieko gero nepadarė, ateina koks diedas, pasiūlo idėjų be situacijos analizės, o po to kapstykitės kaip norit. Rodos, kad jie vadovaujasi pasakymu "po manęs nors ir tvanas".
stiklas 2010-03-02 13:53
Įdomu ten dirbantys bukagalviai bent vidurinę baigę ar ne, numes kokią neapgalvotą repliką spaudai, nieko realiai neapgalvoję ir neištyrę galimų pasekmių. Toks vaizdas, kad šneka tik tam, kad atrodytų jog labai uoliai dirba, o iš tikrųjų tik valgo už kitų sunkiu darbu uždirbtus pinigus.
blizzard 2010-03-02 20:20
nu matai, jeigu nėr problemų tai jų pridaro ir po to bando išsprest, tokiu būdu yra galimybė užsidirbt.. ir dar kartu parodyt kad jis kažką dirba..