Lietuvos mokiniai kviečiami mokytis Tailande

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

loggo 2010-03-10 19:18
Taigi Vilniaus licėjuje galima Tarptautinį Bakalaureatą baigti (pats praeitais metais baigiau), kam į Tailandą trenktis? Jeigu licėjus netinka, Šiauliuose yra TB mokykla. Ir visus mokslus apmoka valstybė, išskyrus egzaminus. Beje, tai ne britų mokymo sistema - ji buvo įkurta Šveicarijoje. Šiaip tikrai gera ir įdomi programa, leidžia labai gerai susikoncentruoti norimoje srityje -mokomasi 6 dalykai, 3 iš jų aukštesniuoju lygiu. Tinklapiai: www.ibo.org - oficialus http://www.licejus.lt/index.php/english - Vilniaus licėjaus IB
pinkiss 2010-03-10 22:41
nes lietuvoj pabaiges mokslus galesi iskart y darba birza atsistot ant keliu menesiu. Vaziuot verta vien del patirties,kuria ygysi metus laika gyvendams uzsieny,susirasi nauju draugu,praplesi akirati,be to tailande beveik visus metus karsta ir pragyvenims pigesnis nei lietuvoj.
loggo 2010-03-11 00:12
Kas gali būti pigiau, nei gyvenimas pas tėvus (kalba eina apie 11-12 klasės moksleivius, ne apie universiteto studentus)? O šiaip kokie 95% baigusiųjų Bakalaureatą licėjuje įstoja į užsienio universitetus (daugiausia D. Britanijos),,, 4.5% dėl tam tikrų priežasčių lieka studijuoti lietuvoje, 0.1% niekur neįstoja, o likusius 0.4% pagrobia ateiviai arba jie išprotėja. O jei rimtai, nežinau, kokią tu ten labai patirtį įgysi? Manau tos patirties, draugų, akiračio plėtimo apstu bus studijuojant užsienyje, kam neoficialiai Bakalaureatas ir ruošia.
nondescript 2010-03-11 20:34
loggo, saunu, kad esi patriotas (kaip suprantu), radai savo kelia cia, tam nuostabiajam Vilniaus licejuje, bet tau paciam reiktu praplest akyrati, jei taip mastai ne visi zmones gyvena is isskaiciavimo, ne visiems rupi ar ten 3 ar 10 dalyku destomi aukstesniuoju lygiu (vidurines kursas yra niekai, palyginus su tuo kas seka po to), tarkim as ten lekciau, nes man idomi Tailando kultura, noreciau susipazinti su ju gyvenimu is arciau ir yra dar begale dalyku del kuriu verta ten vaziuot, ir nors vidurine esu baiges, nebaigusiam tai puiki proga. manau tiek man, tiek tau, tiek visiems kitiems praleidus ten pora meteliu gyvenimas butu pasikeites tiek, kad net nekiltu mintis taip kvailai postringaut
Jogundas 2010-03-11 23:57
Įdomus palyginimas - Tailande valstybinėje mokykloje mokama <200 EUR už metus, o čia 20000$ Vadinasi, galima tikėtis turtingųjų apsupties - nesu tikras, kiek tikrą Tailandą galima pamatyti iš tokios mokyklos.