LSAS: studentų kovoje dėl geresnių įvertinimų – nauji sukčiavimo metodai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

playtne 2011-01-19 13:11
Sita tema is vis nera ka kalbeti dazniausiai nereikia net ir kad kas nors kitas laikytu kadangi beveik kiekvieno egzamino uzduotys aiskios ir nesikeicia eile metu o kaip mes visi gerai zinome studentai tikrai bendrauja tar pusavy ir n metu is eiles keiciasi duomenimis as kalbu daugiau apie vgtu kaip del kitu universitetu tikrai nezinau bet mano subjektyvia nuomone turetu buti paprastas dalykas kad egraminai negali buti vienodi n metu is eiles
Impintinas 2011-01-19 13:20
Bent jau Vilniaus mieste, tai visuose pagrindiniuose universitetuose vyksta nusirašinėjimai tokiu lygiu, kad tai jau nemenka problema. Dėl kitų miestų nežinau, bet spėju, kad irgi panašiai. Tiesa, magistrantai jau susitvarkę, nes ten konkurencija didesnė ir vieni kitus spaudžia daug labiau. Daugiausiai kaltės matau iš dėstytojų pusės. Nes jie organizuoja egzaminų tvarką ir iš esmės toleruoja tokią situaciją. Idealiausia būtų, jei egzaminų metų dalyvautų SA arba kiti darbuotojai iš kitų katedrų pavyzdžiui.
Vyskupas 2011-01-19 13:55
Aj tik nereikia la la, jei norėtų įvestų normalią tvarką ir būtų ramu, pvz medicinos srityje už pakartotiną praisžengimą esi šalinamas iš universiteto be galimybės grįžti, bet šalia to visi ten dirbančiųjų vaikeliai, kurie švelniai atriant dažniausiai stokoja gabumų ar net be klaidų užsirašyt savo pavardę tampa ir seniūnais ir mokosi labai neblogai. Kitas dalyaks jog visi žino kad kiekvienas studentas lygus pinigų sumai, kuri skiriama jo krepšeliui. Pats dirbu kolegijoj ir matau visą ta korupciją. O čia kelia kažkokius pasipiktinimus, tai paimkit iš išmeskit nusirašinėjančius, bet kai ateis pusė studentų, algos irgi nukris per pusę, o kai kurių fiktyvių etatų neliks, ar to nori kas nors? NE. Plus kad nemaža dalis studentų traukia ant penketų, kuriuos neretai dėstytojai parašo lengva ranka, dėl ankščiau išvardintų priežasčių.