Interneto erdvės čiabuviams tradicinė mokykla jau per lėta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ligonis 2011-05-19 13:37
gal pagaliau supras zmones, kad kalt atmintinai formules kuriu tau reikes tik egzamine, o velesniam gyvenime jos visad pasiekiamos interneto pagalba - yra beprasmiska ir tyciojimasis is zmoniu laiko, kuri jie galetu praleist mokydamiesi mastyt.
skacukas 2011-05-19 14:20
Mokymo programos iki šiol buvo tinkamai paruoštos, kad vaikas vienodai lavintų įvairius įgūdžius. Tačiau gyvename technologiniame amžiuje, todėl įvairios gyvenimo sirtys, tame tarpe ir edukacinis lavinimas, turi žengti kartu su šiais pokyčiais. Dėl formulių kalimo, nesutinku pirmu komentatorium, kadangi formulės ir jos dedamųjų dalių suvokimas ir pritaikymas tam tikroje skaičiavimo sistemoje yra taip pat lavinimas tiek suvokimo, tiek atminties, tiek gebėjimo pritaikyti, išspręsti. Jeigu viso šito neišmoksi dar mokykloje, vargu ar gebėjimas formulę susirasti internete tau padės.
Ultimadness 2011-05-19 21:49
Tikriausiai 12-okas arba 10-okas esi
Indigo89 2011-05-20 09:36
Jeigu kali tai cia tavo problema. Formules reikia suprasti, tada nereiks nieko kalti.
Nightbringer 2011-05-20 18:57
Formulės užsimiršta. Nesvarbu, kiek buvai suvokęs ar iškalės jas, jos vistiek užsimirš. Nors, egzaminų lape ir taip yra didžioji dauguma jų, tačiau kol kas yra telike tik keletas formulių, kuriąs tiesiog reikės beprasmiškai iškalti prieš egzaminą ir tiek... Iš kitos pusės: net jei tau neduota ta formulė tiesiogiai, paprastai vistiek įmanomą ją išsireikšti. To nereikia iškalti. Tai privaloma mokėti, nes tai tiesiog ir yra visos fizikos pagrindas (kalbu apie fiziką, nes ten tų formulių daugiausią)(nežinau kaip yra iš tiesų, bet mokykloje, fizikos pamokose, daugiausia sprendžiame uždavinius, kuriose tereikia tik to)...