Homofobija mokyklose: homoseksualumo temos dažniausiai nenutyli tik tikybos mokytojai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Pumper 2012-12-20 14:09
Ką čia apie mokyklas bekalbėti, kai ir technologijos.lt, kaip matom, homofobija madinga. O čia juokingas pasisakymas: Tai čia kaip išeina? "Vertybės" pagal tėvų nuomonę, t.y. savo neturi, o neturinčius savo nuomonės išsigimusiais vadina. Išvada aiški.
Rukis 2012-12-20 14:29
Man verkt norisi paskaičius jūsų "intelektu" kupinus komentarus. Dar pasakykit kad homoseksualumas yra užkrečiama liga, nes taip pasakė kažkoks ekstremistas krikščionis. Pasakysiu punktais: 1. (Ir pats svarbiausias) Ne jūsų sumautas reikalas ką kažkas daro lovoje. Jus tai mažiausiai liečia. 2. Homoseksualumas išsivysto dar motinos įsčiose. Tai natūralu, kaip ir mūsų pomėgis standžioms krūtims ar riestiems moterų užpakaliukams. http://youtu.be/LYMjXucTFaM (Sprendžiu, kad pasaulio suvokimas pas kai kuriuos komentatorius kaip pas darželinukus, tai jiems turėtų patikt šis trumpas dokumentinis filmukas). 3. Homoseksualumo yra ir gamtoje. (http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual ... in_animals) Na, homofobai kaimiečiai, turit dar ką nors pridurt?
vaniLinas 2012-12-20 14:32
Akivaizdu, jog dalies komentuotojų žinias sutraukė nesibaigiantis mėšlungis prie akmens amžiaus slenksčio..
Pumper 2012-12-20 14:41
." (ko visokie Swift RR, hostgator, vvv2 labiausiai ir bijo, nes matomai nepasitiki savo heteroseksualumu).
Windas 2012-12-20 14:51
Cia rimtai degraduoja technologijos.lt del tokiu pirminiu komentaru.... na dabar homofobai ar ten kitaip vadinami tu zodziu nlb zinau man jie ir nerupi..bet gali dalykai uzkliuvo pastoviai... Visada vertinu zmogu pagal koks jis bendravime ir tiek.. neziuriu ka jis drozia.. nors ir duru stakta man vienodai rodo, jug ragsties jug neisivarysiu nuo jo:) Visi tie priesh gejus, lesbietes ir t.t. pazieciau kaip jie elgtusi kaip kokios 2 sexualios bisex orentacijos merginos prieitu prie joi ji kabintu.. kazin kur tas jo prieshishkumas tada detusi nemeluosiu pats irgi pavartoju zodi (sry)"Pyderas" bet greiciau seip sau ant draugo savo ar seip pajuokaujant kazka, bet kad priesiskumo jausciau jiems tikrai ne, nejaugi ish jusu RAGE jaucianciu zmoniu niekad neesat ziureja su antra puse porno ir ten 2 panos, kad butu kurios megaujasi viena kita?:D
Swift RR 2012-12-20 15:02
Daugelis iš jūsų tiesiog pašūkavo. Kaip ir NSO ir antgamtinių reiškinių fanatikai. Jūs matote tik tai ką norite matyti. Čia tas pats kaip Adolfas įrodinėjo kad žemė tuščia, jo argumentai buvo tiesiog juokingi. Iš tokių žmonių pelnosi verslas, kaip ir vyriausybės pelnosi iš vertybių stokojančių žmonių. To tetrūko kad mano vaikui mokykloje mokytojai pradėto pasakoti apie pyderus, to jau tikrai nebus!
Swift RR 2012-12-20 15:12
Tie kurie aną galą drožia nebendrauja įprastai. Tikra vyriška draugystė yra visai kitokia. Jie ir palaiko vienas kitą, ir pasišneka naktį prie žvaigždžių, bet jų pokalbio temos kardinaliai skiriasi, ir jie nepradeda laižytis, tai yra nevyriška ir gėdinga! Homikai man netrukdo kai jie nesireiškia viešoje erdvėje, bet kai jie pradeda iš didelės potencijos kišti ne ten kur reikia(į šikną ir į mokyklas), ir kėsinasi pakeisti mano vaiko vertybes, tai jau per daug.
Pumper 2012-12-20 15:27
Nematau nei vieno argumento iš tavo pusės. Apibendrinant, ant kitų sakai, bet save apibūdini, tai ar nebus taip pat ir su gėjiškumu?
Kiškis 2012-12-20 15:31
Lietuvoje, atseit, labiausiai visoje Europoje skriaudžiami homoseksualistai ir iškart jau skubama pridurti, jog "reikėtų išdrįsti pamiršti „paranojišką homoseksualumo propagandos idėją". Mirk iš juoko. Ir po to dar bandomas formuoti toks įvaizdis, kad nemylintis homoseksualistų = tamsuolis. Kaip kažkada lietuviai buvo laukiniai atsilikėliai, nes kryžiuočių nemylėjo, nešusių šviesą ir meilę, taip dabar su homikais tas pats. Kur jau kur, bet technologijos.lt tikrai nesitikėjau perskaityti tokio debilizmo. Klaikus propagandinis homomafijos straipsniūkštis.
Pumper 2012-12-20 15:36
homoseksualus, nebent ne nekęsti ir neniekinti pagal tave = mylėti. Čia jau religijos darbas nurodinėti, ką reikia mylėti ir ko nekęsti.
Pumper 2012-12-20 15:39
Anoks čia įžeidimas. Besilaižančių vyrų nestebiu, todėl man vienodai šviečia (tau tikriausiai labai įdomu, tai ir stebi), o ir pats nepraktikuoju.
Kristijonas 2012-12-20 15:52
Labai geras pastebėjimas pirmame punkte. Tegul daro kas ką nori už uždarų durų. Manau, kad problemos atsiranda tada, kai jie nori išlįsti iš miegamųjų ir praktiškai nuogi laksto miesto gatvėmis (tipo "gay pride"). Va tada tai tikrai pikta daros. Juk aš su savo drauge nelakstom nuogi gatvėmis ir nepasakojam savo mėgstamiausių pozų. Gėjai (kaip ir negrai) labai dažnai pamiršta, kas yra lygios teisės ir nori turėti jų daugiau, nes jie yra mažuma.
andriulis 2012-12-20 15:57
Kaip ten bebutu, bet homo gyvenime nelaikysiu sveiku zmogumi. Galima sakyti, kad igimtas brokas, nors daug kas kalba apie siokios tokios mados itaka. O pareiskimai, kad tamsuoliai cia pries homo, o va protinguoliai supranta viska "teisingai" "tolerantiskai" tai cia jau pasirinkimo laisve. Ir nereikia pradeti kisti kazkokiu straipsneliu su anglisku tekstu, kad kiekviename vyre yra dalis homo ir t.t.
lithium 2012-12-20 15:58
Dar tokio absurdo gyvenime neskaičiau. Gal gali pasakyt kiek tokių atvejų yra buvę, kad žmogus susitenkęs galvą pasidaro homoseksualiu?
Pumper 2012-12-20 16:02
Tokie kvaili įsitikinimai kyla iš kvailiausio, kad homoseksualus yra pasirinkimas arba gyvenimo būdas. Todėl nestebina, kad jis mano, jog pataps gėjum galvą susitrenkęs - gi čia būtų kaip amenzija, susitrenki galvą ir užmiršti, kad buvai pasirinkęs būti hetero
Windas 2012-12-20 16:08
Kristijonas, tu gal ir nevaikstai su savo drauge nuogi, bet kiek yra poru kur cia parkeliuose krumuose bando krustis?:D Pezat kaip vaikai nzn.. lyg dbr savo komentaru pekisti ar kazka nusakysit... Kazkas dar pagonis cia prikaisiojo... tu ka istorikas ar ka jog manai jei net pas pagonis nepasitaikydavo ishkrypimu? blem visa gyvenima visi padarai kiek zmones kiek givunai kiek velniai zino kas dar ishkrype buvo vieni maziau kiti daugiau... krusho krusha viska.. ziek kok tu *FILU yra rusiu... lesbietes, gejai ir dar visokiu.. na imat i galva ko nederetu. apie Patriotizma vienas ciulba kitas apie mergina... blem kazkokie nzn uzsidarykit karcerije ir gyvenkit saugus su kamstuku shiknoje kad kas neidurtu..... cia tie jusu poziuriai lyg sakyciau : blem man atrodo jie nesveiki nes megsta alkoholi.. nu negaliu pakesti kaip girtas slampineja palei kampus.. tai ka man dbr ant ju pykti nekesti ir niekinti juos? Geda jam jug ne man tai koks man skirtumas jei viesa tvarka pazeis bus suimtas ir tiek.. man nerupi ten jo problemos kodel jis pasigere ar kodel jis koks ar kada jis geria.. visi turim savo gyvenimus
faktas 2012-12-20 16:13
Tai kad užfiksuotas ne vienas atvejis, kai po galvos traumų žmonės teigia, kad pasikeitė jų lyt. orientacija. Kita vertus, gal iki to laiko melavo, o galvos susitrenkimas tapo tik pretekstu atskleisti tiesą. Tipo, ai nu čia ne dėl mano norų, o dėl traumos... (-: Žmonių psichologiją tirti labai sunku, nes dauguma linkę meluoti.
kionig 2012-12-20 16:41
Na moderatoriai irgi žmonės, reikia pamiegoti, reikia..
Aidas 2012-12-20 16:45
Kam teko tokia nelaimė galima tik užjausti. Tai, kad jie mėgsta savireklamą, dėmesį, nori "lygesnių" teisių yra jų psichologinis nepilnavertiškumo komplekso kompensacijos mechanizmas. Aš asmeniškai esu prieš "gėjiškumo" reklamą ir populiarinimą.
slack 2012-12-20 16:53
Gyventumėme NVS ir nebūtų tokių kalsimų ir straipsnių. Turim galvoti, dėl ko ir iš kokių lėšų plinta ši propaganda. Juk ne savaime.